Wpis z mikrobloga

Witam dziś dotarł przycisk Klick z #gearbest taniej niż na #wish i #aliexpress po użyciu kodu GBSMR cena spada do 0,39$ prawie darmo. Idzie listem nierejestrowanym (mi szło ok 16 dni). W zestawie otrzymałem chińską instrukcję i 3 aplikacje zapisane na kodzie qr. Testuje z Samsung Galaxy S III i aplikacją Klick i IKey. Można przyporzadkowac przyciskowi różne funkcje od uruchomienia danej aplikacji, latarki (nawet przy wyłączonym ekranie) po przypisanie Klickowi funkcji przycisku power. Nie jest on idealny, ponieważ nie zawsze zadziała ale jak na tą cenę 100/10 Polecam.

Tak na końcu zgłosiłem refund na aliexpress o zły kolor otrzymałem pieniądze a chińczyk po miesiącu znów przysłał drugą sztukę z tym samym złym kolorem xD #epicfail #truestory
Pobierz M.....O - Witam dziś dotarł przycisk Klick z #gearbest taniej niż na #wish i #aliexpr...
źródło: comment_OtLTZEjwivvapvL55tEdLaSbS6YcP1zb.jpg
  • 15
@M4NGO jaki masz rom na S3? Na opartym na stockowym 4.3 nie wykrywało mi tego guzika. Teraz mam oparty na 4.4 i raz działa, a raz wykrywa jako klawisze głośności ;D Pytanie, czy to kwestia romu, czy biednego wykonania.
@support no właśnie nie do końca się zgodzę, na SGS+ na CM działał jakos ten klicker, na stocku 4.3 i moim tablecie asusa tez na stocku nie działał, więc własnie modyfikowanym bardziej bym zaufał :P