@JaroslaPolskeZbaw: famina napisała, co jest z tym artykułem nie tak. Tytuł jest tak sensacyjny, jakby Merkel chciała co najmniej udusić Kopacz, a tymczasem to jakaś tam drobna wpadka...
@JaroslaPolskeZbaw: no bo to faktycznie jest pierdoła, trudno nie wzruszyć na nią ramionami, a wpotylicę robi z tego histerycznego newsa. Zaśnięcie korwina z jednej strony było zabawniejsze, bo zaraz wywołało żywe dyskusje, a z drugiej było snem w godzinach pracy, co jest chyba gorsze od pójścia nie w tę stronę.
@JaroslaPolskeZbaw: Jaka niekonsekwencja? Jak już Ci kilka osób napisało porównujesz zdarzenia zupełnie innego kalibru. Z jednej strony mamy drobną wpadkę jakich codziennie zdarzają się setki i nikt poza wPolityce nie zwrócił na to uwagi a z drugiej strony mamy człowieka który śpi w czasie pracy i robi pośmiewisko z siebie i kraju jaki reprezentuje. Jak Kopacz odwali coś podobnego to obiecuje, że wykopie.
Dla mnie to też nie jest mega news, ale zaśniecie posła czy unioposła to też nie coś niesłychanego i każdy się z tym oswoił, a wy oczywiście rzuciliście się na Korwina jak hieny.
Jak korwin zasnął w burdelu to neuropejczyki zrobiły afere a teraz zakopują wpadke Kopacz i wypisują, że nic się stało.Podwójne standardy co?
@JaroslaPolskeZbaw: jacha.
http://www.wykop.pl/link/2193276/szarpanina-w-berlinie-merkel-naprowadza-kopacz-na-wlasciwa-droge-film/
Korwin się skompromitował i Kopacz się skompromitowała, ale Kopacz ma jakoś od was taryfe ulgową.
nie masz tutaj żadnej władzy
@t3m4:
Jak się chce uderzyć psa to kij się znajdzie co?
wielu polityków zasypiało na obradach i raczej wielkiego halo się z tego nie robi.
@JaroslaPolskeZbaw: mówisz o wpolityce robiącym z igły widły? :P
nie, piszę o neuropejczykach szukających powodów do zakopania
wytykam waszą niekonsekwencje
Dla mnie to też nie jest mega news, ale zaśniecie posła czy unioposła to też nie coś niesłychanego i każdy się z tym oswoił, a wy oczywiście rzuciliście się na Korwina jak hieny.
@JaroslaPolskeZbaw: Wymień 5 ostatnich taki przypadków w PE.