Aktywne Wpisy
MarteenVaanThomm +47
Czy tylko ja mam wrażenie, że od 2-3 lat jest straszna posucha w grach AAA? Nie ma w co grać w ogóle.
Pykam sobie trochę od niechcenia w Mafię 2 i szczerze mówiąc nie wiem co dalej xD Starocie ogrywane w kółko te 7-10 lat temu dużo straciły, niektóre tylko stały się bardziej drewniane, ale niektóre za to praktycznie są do kosza.
Gothic Remake - nawet nie ma daty premiery, a po
Pykam sobie trochę od niechcenia w Mafię 2 i szczerze mówiąc nie wiem co dalej xD Starocie ogrywane w kółko te 7-10 lat temu dużo straciły, niektóre tylko stały się bardziej drewniane, ale niektóre za to praktycznie są do kosza.
Gothic Remake - nawet nie ma daty premiery, a po
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jest premiera np. Destiny. Wchodzę na allegro. Gra w pudełku 220zl, a w wersji cyfrowej 80zl. Oczywiście taniej wychodzi wersja cyfrowa z allegro. Czyli ktoś udostępnia mi konto ja ściągam i gram. Zaoszczędzę 140zl! Nie jestem przecież frajerem. Ale czy na pewno?
Kupując wersję cyfrową na allegro:
- ściągam raz
- jak usunę to juz nigdy więcej sobie w nią nie pogram
- jak po dwóch tygodniach stwierdze, ze destiny to gowno to stracę 80zl bo już tego nie sprzedam
- może być tak, że dam pozytyw sprzedawcy, a on mi w tym momencie blokuje dostęp do gry czyli jestem 80zl w plecy
- awaria konsoli, format dysku, usunięcie gry po pijaku, usuniecie gry bo brakuje miejsca na indyka z ps+, utrata danych z dysku powoduje, że jestem w plecy 80zl
Płacąc 220zl za pudelko, przechodząc grę za powiedzmy dwa tygodnie, stwierdzając ze to gowno, tracimy te 30zl przy sprzedaży i zostaje nam te 190 zl po dwóch tygodniach od kupna. Jak się nam spodoba to mozemy wrócić do gry kiedy chcemy jesli jej nie sprzedamy, na jakiej konsoli chcemy itd. Zawsze coś kasy w kieszeni zostaje mimo, że płacimy więcej. Jeszcze mniej kasy traci się na kupnie gry w pudelku, ale używki. Więc nie ma się co napalać na każdą premierę i tracić na zawsze kasę kupując tanie wersje cyfrowe z allegro. Nie jest to też chyba do końca legalne i prawdopodobnie można dostać bana.
Pozdrawiam, elo
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym, czekam aż pobiorę na dysk -
Czyli co, mam grę na dysku, na swoim koncie PSstore i zakończyliśmy transakcję i sprzedający nadal może zablokować mi możliwość gry?
Ja kupowałem