Aktywne Wpisy
Zulf +887
#gielda #inwestycje #kryptowaluty
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
yahoomlody +11
Nitka z naszymi pierwszymi samochodami
Ja Fiat Uno 1.0, rocznik 1999, miałem w latach 2013-2016 aż poszedł na złom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest do auta nostalgia i w ogóle, ale obiektywnie to był strasznie powolny grat, który rdzewiał z prędkością światła
#motoryzacja #fiat #samochody
Ja Fiat Uno 1.0, rocznik 1999, miałem w latach 2013-2016 aż poszedł na złom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest do auta nostalgia i w ogóle, ale obiektywnie to był strasznie powolny grat, który rdzewiał z prędkością światła
#motoryzacja #fiat #samochody
- odpowiedzi dodane przez użytkownika są już widoczne
- odświeżanie pojedynczego wpisu działa w poprawny sposób
- przycisk "w górę" działa poprawnie
- powiadomienia skierowane do użytkownika są odznaczane jako przeczytane w prawidłowy sposób
- naprawiono błąd z nieaktywny przyciskiem wysyłania wiadomości
- powiadomienia systemowe nie powinny się już dublować
- naprawiono błąd z nieskończonym powtarzaniem się ulubionych wpisów
- możliwość przeglądania wpisów spod tagu (w MenuFlyout, obok "obserwuj" i "czarnolisto")
- podwójne kliknięcie na obrazek powiększa go
- linki do wpisów otwierają się w appce
- nagłówek Pivotu już nie "wypycha" treści
- lenny i tagi są wstawiane w miejsce kursora, a nie na końcu wpisu
- obsługa myTube
- nowe ikonki "odśwież" i "odpowiedz"
Prosiłbym o przetestowanie obsługi myTube. Ponieważ schemat URI wygląda nieco inaczej niż dla innych appek YT, mam pewnie wątpliwości czy wszystko będzie działać jak należy. Jeżeli chodzi o obsługę OneTube - wczoraj bądź przedwczoraj napisałem maila do autora i do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Chciałbym wspomnień o jednej rzeczy. Aplikacja w ogóle nie obsługuje GIFów. Wszystkie GIFy są konwertowane za pomocą Gfycat i odtwarzane jako plik mp4. Chyba nie muszę tłumaczyć zalet tego rozwiązania. Jedyną wadą jest to, że czasem trzeba czekać aż konwersja po stronie Gfycat zostanie zakończona. Ale jestem pewien, że na mobilnym Internecie czy słabym Wi-Fi i tak szybciej obejrzycie nowego GIFa z jakimś kotem ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#mirkowp
@LubieLiscie: cholera, numerek ten sam co aktualnie w #mojwykopnaandroida, trzeba podgonić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrób w tej swojej apce dwie rzeczy:
1). Obserwowanie tagów tylko powyżej X plusów (X ustawiane przez użytkownika, domyślnie np. 10). Wtedy by się odfiltrowały te śmieciowe wpisy. Przy takiej opcji obserwowałbym 10 razy więcej tagów niż teraz.
2). Wprowadź minusy do Mikro. W porządku, będą one widoczne tylko w apce, musiałbyś mieć do tego jakiś serwer. Ale to dobry początek, żeby zacząć tutaj
Czy w planach jest dodanie mozliwosci tak jak na stronie ze jest nasz awatar , klikamy i tam cala nasza aktywnosc ?
oraz czy jest w planach mozliwosc podgladu jakie smieszki plusujo ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak jak bylo po wejsciu przez przegladarke na telefonie
Ale i tak super! Keep up the good work!
@LubieLiscie: Śmiga, aż miło :)
Takie pytanko dodatkowe: Spotkałem ten problem na stronie wykopu - przeglądając mikroblog na wszystkich wpisach trafiam na obserwowane tagi z których mam powiadomienia. Czy nie można by zrobić "czujnika", który automatycznie odznaczałby powiadomienie z tagu, które już przewinąłem a jest na liście jako nieprzeczytane? Podejrzewam, że to problem kodu całego wykopu i API nie ma tu nic do rzeczy, ale nie