Aktywne Wpisy
WielkiNos +65
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Uuroboros +349
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
Byłbym zobowiązany, bo zaczyna mnie naprawdę irytować codzienne oglądanie tych samych sugestii i zgłoszeń o błędach. Śmieszki smieszkami, ale mi naprawde nie zrobi dużej różnicy czy będę miał pól bojówki na czarnolisto, czy nie.
Szanujmy się, proszę. Dziękuję.
PS. Jutro Update appki.
Będzie custom uservoice, dzis @morq napisal nawet mechanizm autoryzacji do tego - błagam o cierpliwość jesli chcecie, żeby w ogóle reagowal na jakiekolwiek powiadomienia / zawolania.
I nie jestem autorem.
@michalkosecki: To zajebiście. Istnieje jakiś tag, żebym wiedział kiedy powstanie, czy spamlista?
Serio postawcie sobie bugtracker, to jest minuta pięć, a ułatwi życie wszystkim - i zgłaszającym, i
Czytam każdy wpis - bo może ktoś zgłosi nowy błąd, bo może kto ma jakieś pytanie, komuś trzeba w czymś pomoc z appka albo wyjaśnić - naprawdę staram się być do dyspozycji mimo sporej liczby zajęć poza wykopem.
Jeśli widzę identyczne problemy, sugestie, zgłaszane błędy któryś raz z rzędu to jest to dla mnie jasny sygnał, że ludzie - jak to ładnie i dyplomatycznie ująłeś
Przecież zrobienie nawet najprostszego Excela na jakimś google drive, żeby każdy miał wgląd to 5 minut roboty :/
Napisz do wypoku, żeby zrobili opis tagu i tam wrzuć link do bugtrackera (rozumiem, że aktualizując bugi będziecie też aktualizowali tekstowy i screenowy bugtracker a jak ktoś zgłosi rozwiązany błąd to też będzie oburzenie?).
@michalkosecki: mnie też zawołaj. Z chęcią potestuje.