Wpis z mikrobloga

Ludzie, k---a mać, czy bylibyście łaskawi przejrzeć tag i bugliste przed spaniem wpisu o błędzie / sugestii odnośnie do #mirkowp ?

Byłbym zobowiązany, bo zaczyna mnie naprawdę irytować codzienne oglądanie tych samych sugestii i zgłoszeń o błędach. Śmieszki smieszkami, ale mi naprawde nie zrobi dużej różnicy czy będę miał pól bojówki na czarnolisto, czy nie.

Szanujmy się, proszę. Dziękuję.

PS. Jutro Update appki.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaskaderMike: Tak. I m.in. on zglosil po raz kolejny te same bledy co inni - czyli mając mnie ibinnych obserwujących tag w dupie.

Będzie custom uservoice, dzis @morq napisal nawet mechanizm autoryzacji do tego - błagam o cierpliwość jesli chcecie, żeby w ogóle reagowal na jakiekolwiek powiadomienia / zawolania.
  • Odpowiedz
@michalkosecki: Ludzie chcą dobrze, a ty masz ból d--y. Ja też znalazłem kilka błędów, z czego jeden mam wrażenie że raczej ciężki do znalezienia, ale serio nie mam czasu przeglądać miliona wpisów bo może a nuż ktoś zgłosił, i jeśli tak było to zaraz mnie zjesz że śmiem zgłaszać coś, co już było zgłoszone.

Serio postawcie sobie bugtracker, to jest minuta pięć, a ułatwi życie wszystkim - i zgłaszającym, i
  • Odpowiedz
@Marmite mylisz ból d--y z wyczerpaniem pokładów cierpliwości.

Czytam każdy wpis - bo może ktoś zgłosi nowy błąd, bo może kto ma jakieś pytanie, komuś trzeba w czymś pomoc z appka albo wyjaśnić - naprawdę staram się być do dyspozycji mimo sporej liczby zajęć poza wykopem.

Jeśli widzę identyczne problemy, sugestie, zgłaszane błędy któryś raz z rzędu to jest to dla mnie jasny sygnał, że ludzie - jak to ładnie i dyplomatycznie ująłeś
  • Odpowiedz
@michalkosecki: Dopóki bugtracker to screen, na którym nawet nie da się zrobić CTRL+F to się nie dziw, albo będą zgłaszać (chwała im za to) albo w ogóle nic nie będą zgłaszali.

Przecież zrobienie nawet najprostszego Excela na jakimś google drive, żeby każdy miał wgląd to 5 minut roboty :/
  • Odpowiedz
@michalkosecki: Skoro ja tego nie zauważyłem to inni pewnie też nie...

Napisz do wypoku, żeby zrobili opis tagu i tam wrzuć link do bugtrackera (rozumiem, że aktualizując bugi będziecie też aktualizowali tekstowy i screenowy bugtracker a jak ktoś zgłosi rozwiązany błąd to też będzie oburzenie?).
  • Odpowiedz