Możliwość ustalenia w jakich godzinach aplikacja będzie działała w tle. Przykładowo nie potrzebuję, aby w nocy pobierała dane, wystarczy, aby działała załóżmy od 6 rano do 22 wieczorem.
Propozycja zmiany:
Nie wiem czy to u mnie tylko, ale w powiadomieniach nie zmienia się wielkość czcionki podana w ustawieniach - we wpisach jest ok.
Możliwość ustalenia w jakich godzinach aplikacja będzie działała w tle. Przykładowo nie potrzebuję, aby w nocy pobierała dane, wystarczy, aby działała załóżmy od 6 rano do 22 wieczorem.
Propozycja nowej funkcji:
Propozycja zmiany:
Nie wiem czy to u mnie tylko, ale w powiadomieniach nie zmienia się wielkość czcionki podana w ustawieniach - we wpisach jest ok.
Poza tym gratuluję, że się chciało i się udało!
nie.
@michalkosecki: restart aplikacji pomógł, już jest ok :)
@adam__adam: a nie lepiej po prostu wyłączyć wifi/dane mobilne na noc?
@adam__adam: u mnie przy zmianie tych ustawień poszedł crash. Za drugim razem już jest ok. Po zmianie ustawień trzeba odświeżyć wpisy.
Ode mnie sugestia:
Ikona odpowiedzi we wpisie powinna wyglądać np. jak odpowiedź w SMS a nie jako plus. Trochę to się myli z plusowaniem całego wpisu.