@jordanos: @Logan00: @gram_w_mahjonga: A moim zdaniem się zachował jak kretyn w tej sytuacji Janowicz. Gapię się w 720p na akcję i wydaje mi się, że była styczna z linią. #!$%@?ąc od tego co ta pani robiła na meczu Polska - Finlandia i ile błędów popełniła w poprzednich wymianach (bo tego nie widziałem). Tutaj wyszedł na sfrustrowanego furiata. Słabo się zachował.
@parachutes: mi się wydaje, że trochę przesadził, ale hindus też miał do niej pretensje na początku meczu, co musi udowadniać to, że jednak babka się za bardzo nie nadaje...
@parachutes: zgodziłbym się z Tobą, hdybym nie wierzył w to, ,że najlepsi na świecie całe życie się kłócili, zażenował mnie tym swoim zachowaniem, z drugiej jednal strony go to zmotywowało
@parachutes: @jordanos: @pawzub: Jak już kiedyś pisałem on taki jest, myślałem że już wyrósł z tych "fochów" ale jednak nie, nawet na turniejach ranki ITF potrafił "aktorzyć"
@parachutes: Piłka na seta, to się #!$%@?ł. Mógł skończyć na tej szopce z klękaniem, przynajmniej było śmiesznie, potem to już prawie Rodicka zaczął odstawiać. Tutaj widzę styczną, dzisiaj widziałem nagranie, w którym był aut. Ciężko wyrokować. Czepianie się sędziny też bezsensu, sami nie potrafimy powiedzieć jak było, mając powtórki. Zawalił w pierwszej kolejności liniowy.
@choleryk: Tak go zmotywowało, że przegrał dwa sety ;)
@parachutes: @jordanos: @pawzub: @Logan00: @choleryk: @footix: Jestem zwolennikiem tenisa dżentelmenów. Trzeba było podejść do sędzi i grzecznie po prosić o sprawdzenie śladu. Marketingowo może w ten sposób bardzo wiele stracić.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7hfTDuISM4U
#tenis
@footix: A Ty co o tym myślisz?
@choleryk: Tak go zmotywowało, że przegrał dwa sety ;)