Wpis z mikrobloga

Doszła mi właśnie koszulka z #wish i z tego tytułu robię #pokazzakupy. Jestem super zadowolony ;)

Wygląda na dość dobrze wykonaną. Logo LFP jak i Adidasa wyszywane, co o herbie już nie można powiedzieć. Rozmiarowo w porządku. Może faktycznie trochę mniejsza rozmiarówka - młodzieżowa. Na dwóch wewnętrznych metkach coś tam jest długopisem poznaczone.

Przesyłka została nadana 22.09.14r. a dotarła dzisiaj tj. 01.10.14r. (10 dni). Kosztowała 49 + 17 = 66 zł, co po odliczeniu 10 $ daję kwotę 33,40 zł.

Na razie jednak będę się wstrzymywał z jej praniem :P

Wołam @mlodybog_11.

Galeria:

http://imgur.com/tSllXdi,eblFMjV,HPkSYD5,wu1llA5,UsxAGL6,v0dZ8ru,a6wIMD7,28QqUPS,TSIrauK,vOtWqmA,s7Ha3Fn,2zjQ1SC,dimJsVA#0

#realmadryt
Pobierz
źródło: comment_KCdTyYwfKPSMhnCZi54vKQc2DTQys2Kr.jpg
  • 22
Logo LFP jak i Adidasa wyszywane, co o herbie już nie można powiedzieć.

@Domas3: W tym roku na każdej koszulce Realu herb jest klejony, nie wyszywany ;)

Na razie jednak będę się wstrzymywał z jej praniem :P

@Domas3: Nie musisz. Pierz w niskiej temperaturze i nic się nie stanie. Jak zaczną się odklejać literki to bierzesz żelazko i przez białą kartkę zaprasowujesz.
@Domas3: Jest identyczna z oryginałem. Mam dwie (oryginał i #!$%@? z aliexpress) i różnic praktycznie nie ma, a na pewno nie da się tego na szybko zauważyć. Np. z tyłu napis REAL MADRID jest minimalnie inaczej wykonany, np. linie przy E są minimalnie dłuższe, ale są to różnice naprawdę minimalne, niezauważalne. Materiał jest w obu identyczny, Te fuksjowe paski po bokach są minimalnie inne - w oryginalnej są bardziej przewiewne, cieńsze.