Jak w Polsce przy zdrowym odzywianiu nie moglam zrzucic kilku kilogramow (uprzedzam stuleje ze nie jestem otyla ale kiedys mialam lepszy brzuch ( ͡°͜ʖ͡°) ) tak w USA pijac 2-4 piwa dziennie i jedzac co chce schudlam w pol roku 5 kg co wyszlo na badaniach do nowej pracy...
Owszem unikam fastfood bo mi nie smakuja ale 2-3 razy w tygodniu jakas pizze czy burgera w barze się zje. Moze wiecej miesa? Albo fakt ze wiekszosc rzeczy jem z grilla?
@fuurikuuri: #fakeczyniefake o to jest pytanie. Swoją drogą nie jem fastfoodów, nie piję piwa (może raz, czy dwa w miesiącu, ogólnie rzadko) i jestem grubą świnią, coś może w tym być. :D
Dzisiaj, chwilę po 19 po długiej chorobie odeszła moja mama która opiekowałem się przez ostatnie 7 lat. Dzielnie znosiła trudny niepełnosprawności oraz ciężar choroby. Niech spoczywa w pokoju.
Jak w Polsce przy zdrowym odzywianiu nie moglam zrzucic kilku kilogramow (uprzedzam stuleje ze nie jestem otyla ale kiedys mialam lepszy brzuch ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) tak w USA pijac 2-4 piwa dziennie i jedzac co chce schudlam w pol roku 5 kg co wyszlo na badaniach do nowej pracy...
Owszem unikam fastfood bo mi nie smakuja ale 2-3 razy w tygodniu jakas pizze czy burgera w barze się zje. Moze wiecej miesa? Albo fakt ze wiekszosc rzeczy jem z grilla?
Nie jest to prawda ze zarcie w USA tuczy...
Dodam tag #fuuriwusa bo czemu nie :3