Aktywne Wpisy
_aqq +83
Adamfabiarz +13
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
#militaria #kostrzyn #czolgi
@biczplis: Granica z Niemcami, Kostrzyn nad Odrą, prawdopodobnie wracają z poligonu iw stronę Szczecina.
@Pantograf: nie wiem, nie stawiałem tych znaków, jedno co wiem jest to wyjazd z parkingu biedronki, może mieli w promocji znaki drogowe?
#wykoparmy
@Pantograf: sensu brak, ale kierowcy i urzędnicy są niedouczeni więc stawiamy niepotrzebne nikomu znaki w ogromnych ilościach, a potrzebnych choćby na skrzyżowaniach "drogą z pierwszeństwem" brak
Potem nawet po stłuczce uważają, że jak jadą drogą bez miejsc parkingowych (tą na środku), to są ważniejsi XD I co weekend przyjeżdża policja do stłuczek tańszych niż mandat.
Z urzędnikiem to oczywiście masz rację, źle napisałem bo chodziło mi o ogólną sytuację - tutaj prywatny zarządca przesadził ze znakami.