Kupię używaną piłę spalinową do użytku domowego, nie jakieś chińskie badziewie, jakby ktoś z mirków coś wiedział/słyszał od znajomych to dajcie znać #kupie #pytanie #kiciochpyta #ogloszenie
@KomornikRejonowy: 3 takie budynki rozebrałem z ojcem za pomocą elektrycznej Makity (~800zł) :) Elementy które zostały co jakiś czas tniemy na kawałki małą spalinową Husqvarną (w podobnej cenie), tylko tą trzeba oszczędzać w przeciwieństwie do Makity która pracowała cały czas na obrotach ;)
@snx: u mnie to raczej spróchniałe deski, więc używany Stihl powinien dać radę, ale jako, że nie znam się na takim sprzęcie to wolałem zapytać tutaj czy ktoś nie wie czegoś na temat sprzedaży np rzez kogoś znajomego.
@KomornikRejonowy: Zdziwiłbyś się jak niektóre w środku potrafią się zachować ;) W każdym razie więcej nie pomogę - nie jestem specjalistą w tej dziedzinie ;) Jeżeli planujesz cały dzień spędzić na rozbiórce zakup kilka łańcuchów, jeżeli rozłożysz to w czasie to 2 wystarczą - będziesz ostrzył co jakiś czas :)
@KomornikRejonowy: #stopdomowejprzemocy