Aktywne Wpisy
America +154
Szkoda Polski. Jeden z ostatnich krajów w Europie w którym można było normalnie żyć. Głupie społeczeństwo ogłupione przez lewackich globalistów oddało kraj w ręce Berlina, Paryża, Schwaba i Sorosa.
#wybory
#wybory

OCIEBATON +1168
Jacyś 18 letni gówniarze na wykopie mi mówią że głosując na PO wybrałem znowu bandę czworga XD
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory

Jak któregoś razu, jeszcze w podbazie czy gimbazie, miałem urodziny to stary jako prezent wziął mnie ze sobą do starego bunkru radzieckiego w drodze wyjątku. Super prezent k***o.
Pojechaliśmy gdzieś wpzdu za miasto, dochodzimy nad bunkier a ojcu już się oczy świecą i oblizuje wargi podniecony. Po pięciu minutach mi się znudziło więc włączyłem discmana to mnie ojciec pieolną ręką po głowie, że to zniewaga dla armi czerwonej. Urodziny mam w listopadzie więc jeszcze do tego było zimno jak sam skysyn. W pewnym momencie ojciec odszedł kilkanaście metrów w las i się sp*ział. Wytłumaczył mi, że trzeba w lesie pierdzieć bo inaczej portret stalina widzi.
Wspomniałem, że ojciec ma kolegę mirka, z którym jeździ na zloty komunistów. Kiedyś towarzyszem wypraw był hehe @donmuchito. Człowiek o kształcie piłki z wąsem i 365 dni w roku w kamizelce BOMBER. Byli z moim ojcem prawie jak bracia, przychodził z żoną Bożeną na wigilie do nas itd. Raz ojciec miał imieniny donmuchito przyszedł na hehe kielicha. #!$%@? się i oczywiście cały czas gadali o sytuacji na ukrainie. Ja siedziałem u siebie w pokoju. W pewnym momencie zaczeli drzeć na siebie mordę, czy generalnie lepszy jest bandera czy stalin.
*IAJ @Stadler , WIDZIAŁEŚ TY JAK STALIN MA MORDE JAK PYRA!
k*A @donmuchito Stalin miał wąs co nie jedną #!$%@?ą trząsł, TWÓJ BANDERA TO MU MOŻE NASKOCZYĆ
CO TY MI O STALINIE pieolISZ JAK LEDWO CYRLICE ZNASZ
No i aż się zaczeli nak*iać zapasy na dywanie w dużym pokoju a ja z matką musieliśmy ich rodzielać. Od tego czasu zupełnie zerwali kontakt. W zeszłym roku zadzwoniła żona donmuchito ,że dostał perma na wykopie. Odebrała akurat matka, złożyła kondolencje, odkłada słuchawkę i mówi o tym ojcu, a ojciec
*a dobrze
Tak go za tego bandere znienawidził.
#pasta