Wpis z mikrobloga

Mirki, po przerzuceniu systemu na nowy dysk dostaję na ryj cały czas komunikat "amd display driver stopped responding", oczywiście poprzedzony "restartem" ekranów i crashowaniem grafiki. Karta Radeon R9 2XX, instalowałem już najnowsze sterowniki ze strony AMD, sterowniki Beta, a także sterowniki 1 wersję starsze i na wszystkich to samo. Jakieś pomysły co z tym zrobić? Bo pamiętam, że na poprzednim dysku też miałem taki problem, ale ustąpił, tylko nie wiem po czym ;/

#komputery #hardware #windows #amd #radeon #pytanie
  • 4
@phyrexia2007: Robiłem to już dwukrotnie, tak jak napisałem, próbowałem najnowszą wersję, wersję beta i wersję starszą i na każdej dzieje się to samo. Windows 8.1 tak btw.
@Mave: Miałem to samo na dysku SSD (nie wiem czy to ma jakiś związek) z Nvidią i GTX 670. Wczoraj udało mi się to naprawić (mam nadzieję) poprzez instalację nowych sterowników po kompletnym wyczyszczeniu systemu ze wszystkiego co było związane z Nvidią. Po usunięciu starych sterowników Windows zainstalował te swoje domyślne i dopiero na tym zrobiłem czystą instalację.

Też na Windows 8.1