Aktywne Wpisy
JohnCasey +15
Macie kubeł zimnej wody na wasze ćpuństwo ukraińskiej propagandy:
-Rosja przystępowała do inwazji z liczbą niecałych 3 tys. czołgów w linii, głównie T-72, ale także T-80 i T-90. Do tego trzeba dodać 10 tys. czołgów wszystkich trzech typów w rezerwie oraz niewiadomą liczbę bardzo przestarzałych T-62 i T-64. Nie wiadomo, w jakim stanie znajdują się czołgi w rezerwie, jednak liczby robią wrażenie.
-Ile z tych 3 tys. czołgów, plus pewnie kilkuset dosłanych
-Rosja przystępowała do inwazji z liczbą niecałych 3 tys. czołgów w linii, głównie T-72, ale także T-80 i T-90. Do tego trzeba dodać 10 tys. czołgów wszystkich trzech typów w rezerwie oraz niewiadomą liczbę bardzo przestarzałych T-62 i T-64. Nie wiadomo, w jakim stanie znajdują się czołgi w rezerwie, jednak liczby robią wrażenie.
-Ile z tych 3 tys. czołgów, plus pewnie kilkuset dosłanych
Kto by przypuszczał, że to Chiny staną się orędownikiem pokoju na świecie, a USA tymi którzy sprzedają śmierć i zarabiają na wojnie.
https://www.money.pl/gospodarka/chiny-przedstawily-swoj-plan-pokojowy-dla-ukrainy-6869885532949088a.html
Swołocz będzie się cieszyła, że wojna trwa. Nie obchodzi ich, że giną zwykli ludzie tacy jakich mijamy na co dzień na ulicy.
Myślą, że dokopią putinowi czy pieskovi. Nie dokopią, wojna się skończy, a odpowiedzialni za nią będą żyli w bogactwie do końca swoich dni.
Na wojnie tracą tylko
https://www.money.pl/gospodarka/chiny-przedstawily-swoj-plan-pokojowy-dla-ukrainy-6869885532949088a.html
Swołocz będzie się cieszyła, że wojna trwa. Nie obchodzi ich, że giną zwykli ludzie tacy jakich mijamy na co dzień na ulicy.
Myślą, że dokopią putinowi czy pieskovi. Nie dokopią, wojna się skończy, a odpowiedzialni za nią będą żyli w bogactwie do końca swoich dni.
Na wojnie tracą tylko
Widziałem jakieś poradniki, coś tam kombinowałem, już nawet ciężko mi powiedzieć co zrobiłem z której strony/poradnika, także nie pytajcie, ale nic nie działa.
Jakieś sprawdzone patenty?
#linux #xubuntu
Komentarz usunięty przez autora
xset s off
ale może być różnie. :)
@oner: to może ustaw wygaszacz na 2 godziny :D