Aktywne Wpisy
Dr_Killjoy +627
#marsz #marsz4czerwca
Po 2h od rozpoczęcia marszu, część ludzi wciąż jest w punkcie startowym.
Najprawdopobniej największa demonstracja od '56 (400 000), jeśli nie największa w historii PL (wstępne szacunki mowią o 500 000)
Po 2h od rozpoczęcia marszu, część ludzi wciąż jest w punkcie startowym.
Najprawdopobniej największa demonstracja od '56 (400 000), jeśli nie największa w historii PL (wstępne szacunki mowią o 500 000)
FoxX21 +653
pisowsko konfederackie zera próbują obrzydzić ludziom na wykopie marsz bo "przemawiają tam kobiety". no tak bo przecież według prawdziwych katolików kobiety to się nadają tylko do kuchni, można też im przypier***ić czy potraktować je jako inkubatory. tfuu na was
#marsz4czerwca #marsz
#marsz4czerwca #marsz
W tym roku było nas pięciu (w porównaniu do ubiegłego roku - wzrost o 67%): @Andr3v, @kravjec, @kravi93, @lewactwo i @bardzospokojnyczlowiek. Tak jak i w ubiegłym roku - udaliśmy się na bilard. @lewactwo został zmasakrowany, pozostali jakoś się trzymali. Zdjęć nie będzie, bo by się pojawiły komentarze, że robione nogą od stołu ( @kravi93 coś kombinował z czarną bilą, ale nie umiał lampy włączyć i wyszły za ciemne, a kufel od piwa @Andr3v też nie zdał egzaminu). Mimo wszystko było przaśnie (czy jak to się teraz mówi).
Dzięki dla @kravjec że mnie do domu podwiózł :)
#kielce #wykobilard
Komentarz usunięty przez moderatora
Przeczytałem lewackiego :< Ale w sumie był @lewactwo:, więc wszystko się zgadza :P
Komentarz usunięty przez autora
Ciemna Strefa żadne dicho!
Znalazłem to o czym mówiłem :P
http://www.wykop.pl/wpis/846809/axelio-wiec-jesli-dam-ci-minusa-to-automatycznie-c/