Aktywne Wpisy

Castellano +177
dzisiaj jedna nauczycielka z języka sprawdzała w pokoju nauczycielskim wypracowania czy opowiadania do pytania co robiliście w ferie/jak spędziliście ferie. gdy zaczęła opowiadać, a reszta nauczycielek zaczęła się śmiać, to dosłownie dostałem raka, bo to takie zabawne, że jedno dziecko opisało po prostu swój dzień, że o tej godzinie wstało, zrobiło śniadanie itd. Zabawne dla nich było, że nigdzie ich nie spędził, na żadnych nartach/wycieczce, tylko po prostu w domu. niektóre nauczycielki
Kakoq +4

Mam sieć z domeną i na serwerze wirtualnym z Windows Serverem 2003 zainstalowany mam WSUS.. Do domeny wpięliśmy ostatnio komputery z Windowsem 8 Pro. Wszystkie komputery aktualizują się bez problemu, jednak te nowe komputery nie. Przy wszystkich aktualizacjach mam "failed". Inne komputery aktualizują się bez problemu, niezależnie czy jest na nich zainstalowany XP czy 7. Aktualizacje we WSUS mam wszystkie zaakceptowane. Co mogę z tym zrobić?
#it #informatyka #domeny
Ogółem to WSUS raportuje, że "This computer has not reported status in 46 days".
Użytkownicy sami w sobie nie mają uprawnień do instalowania aktualizacji, także błędów na klientach nie szukam.
WSUS-em zajmował się wcześniej kolega, teraz ja to przejąłem i jeszcze nie ogarnąłem w pełni o co tu chodzi i z czym to się trawi.