Aktywne Wpisy

W tym momencie wszelkie NGO (organizacje pozarządowe) są dla mnie jedną wielką propagandą. Brawo. Udało wam się. @Watchdog_Polska

Watchdog_Polska +128
To już ponad 2 miesiące temu, ale czy ktoś pamięta jeszcze sprawę upamiętnienia Jana Pawła II w pociągach Express Intercity Premium (Pendolino)? 2 kwietnia pasażerowie mogli usłyszeć specjalny komunikat poświęcony papieżowi i obejrzeć krótką animację. Konduktorzy i kierownicy pociągów mieli tego dnia przypięte do klap służbowych marynarek żółto-białe przypinki, a ci, którzy normalnie noszą w nich znaczek PKP Intercity, zastąpili go flagą papieską. Poza tym na wybranych trasach rozdawano pasażerom kremówki. Czy

Czy są mapy online tworzone przez ludzi tak aby można było dodawać drużki leśne, polne, ulice itp.?
@handler: dziękuje :)
@l-_-l: @mich_al: i Wam również
Chciałbym uzupełnić całą moją gminę.
Planuję wyruszyć w tracę po miejscowości motorem oraz po każdym zakamarku, po którym mógłbym się poruszać. Trasę zapisuję sportypalem i z tego co sie orientuje to można wyeksportować trasę do jakiegoś pliku.
Ale takie akcje tylko na weekendzie
Boję się trochę, że niedokładnie naniosę poszczególne budynki na mapę ale może właśnie dzięki geoportalowi uda mi się dokładnie je wstawić.