Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Krs90 +558
#sejm #polityka #bekazpisu #bekazprawakow #afera #wyborykopertowe #komisjasledcza
Taki był wygadany ze swoją formułką, a tutaj odruchowo odpowiedział "nie" przy pytaniu czy kiedykolwiek włamano mu się na skrzynkę mailową. Teraz można śmiało założyć, że wszystkie maile wysłane z jego poczty nie były "atakiem hakera", tylko bezpośrednio jego działaniem.
Sekundę po odpowiedzi chyba dotarło do niego co zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taki był wygadany ze swoją formułką, a tutaj odruchowo odpowiedział "nie" przy pytaniu czy kiedykolwiek włamano mu się na skrzynkę mailową. Teraz można śmiało założyć, że wszystkie maile wysłane z jego poczty nie były "atakiem hakera", tylko bezpośrednio jego działaniem.
Sekundę po odpowiedzi chyba dotarło do niego co zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj opuszcza gniazdo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Felonious_Gru
no i Felonjusz z bratem był pierwszy
http://www.wykop.pl/wpis/8944358/powtarzam-moja-oferte-pierwsza-osoba-ktora-wrzuci-/
Moze @Felonious_Gru pochwali sie Wam co dostal jak juz do niego doleci :3
A tak serio to po tym jak ja wyslalam pare tygodni temu wrocila do mnie w zeszly czwartek...
Nie ma co sie smutac bo wyleciala ponownie w ten wtorek, a idzie 10 dni wiec powinna niedlugo byc (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Paczki nie wracają bez powodu...
Wiec wrocily obydwie. Tylko zastanawialo mnie dlaczego wrocily dopiero jak dolecialy do Polski i nie mogly przejsc przez system magazynowy tam XD.