Wpis z mikrobloga

#eu4 #euiv

Kupiłem ostatnio wszystkie dodatki i gram sobie Nadżdem. Postaram się doprowadzić do wydarzenia "Unify Islam", może się uda.

Z innej beczki: jakie mogą być przyczyny tego, że nie mogę włączyć Ironmana? Mody wszystkie wyłączone, synchronizację zapisów raz włączyłem, raz wyłączyłem i nadal nic. A trochę szkoda, bo nawet achievementów nie mam ;(.
  • 8
  • Odpowiedz
@Kampala: Kurna, wreszcie człowiek, który normalnie używa języka polskiego. BRAWO!

(Głównie chodzi mi o to, że przetłumaczyłeś nazwę kraju ciapatych)

Jeszcze trochę nauki przed Tobą młody padawanie, ale jesteś na dobrej drodze ;)

Typowy ziomek z tagu (bez obrazy, ale jednak ;P) by napisał:

Ja play sobie Najdem i golda mam 350, potem enemy forces weszły do mojej province i oddałem im ją w war, bo mieli claima.

To trochę denerwuje.
  • Odpowiedz
@Bartek2016: Staram się tłumaczyć co mogę, tak jest dużo czytelniej. Ale na przykład "achievementów" napisałem bez zastanowienia, jak polskie słowo. Nie wiem dlaczego w sumie, taka naleciałość z growego slangu ;).

@pijanstwo: Jestem podłączony (właśnie się upewniam ;). Trochę mi się nie chce znowu ściągać gry, ale jak będzie trzeba to spróbuję po zakończeniu tej rozgrywki, bo chyba w trwającej i tak go nie włączę.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@vyshomir: Mamelucy trochę za silni są, bardziej interesująco wyglądają tereny Ak Kojunlu i Timuridów (którzy mają ogromne problemy ;). A potem może bogate Indie? Jak będzie mi dobrze szło to wkleję jeszcze jakieś skriny.
  • Odpowiedz