Wpis z mikrobloga

@impact18: To jest co najwyżej blue, nie krwisty, poza tym i tak wygląda jakoś dziwnie. Wątpię żeby był ciepły w środku.

Jeszcze do tego jak mówisz, że długo go smażyłeś, bo lubisz medium rare, to już na pewno parodia.

Wygląda na takiego co to był zmrożony w środku... jak nie cały.
  • Odpowiedz
@novyr9: Ale nie był zamrożony... Smażyłem długo bo taką mam patelnie i kuchenkę : /. 2,5 min na stronę wyszło mniej wiecej. I był ciepły ale masz rację bo i tak go robiłem za szybko, nie odleżał do swojej temperatury. Cóż zrobić, głodny byłem : /
  • Odpowiedz
@impact18: Nie zawiesiłeś się i nie zapomniałeś rozgrzać patelni? Jak ja smażę po 2,5 min na stronę i wrzucam do piekarnika to wychodzą medium/medium rare, a u Ciebie ledwo się obsmażył z każdej strony :D
  • Odpowiedz
@novyr9: Cholera już wie, wszystko jest możliwe na głodzie :). W domu mam normalny palnik z "ogniem" to tam wychodzi zawsze dobry ;). To był mój najgorszy ale i tak mi smakował :D
  • Odpowiedz