Aktywne Wpisy
Wiecie co to pacjento? To jakaś nowa forma? Dziś zobaczone u lekarza, na NFZ xd
pyroxar +35
Wziąłem kalkulator do ręki i jestem w ciężkim szoku: żeby móc dorobić się domu o powierzchni 250m, ziemię - muszę mieć 2,5 mln(nie mam ziemii). Obecnie, musiałbym na to pracować 40 lat, i odkładać wszystko co zarobię praktycznie. Nie jeść, nie mieć domu, nie mieć nic. Jeśli chcę żyć na obecnym poziomie, to oszczędzę do końca życia 500 tysięcy złotych max.
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
Są jednak całkowicie niefunkcjonalne! Po cholerę to robić? Tego i nikt nie ogarnie przy wyświetlaniu na rzutniku, a wykładowca co najwyżej może to czytać słowo w słowo. Prezentacja powinna zawierać ogólniki, a reszta materiału powinna być dostępna po części w komentarzu do slajdów i w osobnych dokumentach. Nie rozumiem, po kiego grzyba Ci ludzie robią coś tak niefunkcjonalnego.
I nawet nie mówię o swoich obecnych wykładowcach, bo zjawisko obserwuje wszędzie.
Najbardziej jednak mnie rozwalił wykładowca od "zarządzania wiedzą" który to trzepnął sobie pstrokate tło, a każdy slajd wypełniał po brzegi ścianami tekstu... chociaż nie! Najbardziej to się zdziwiłem jak profesor od "architektury komputerów" przyniósł prezentację po angielsku i czytał fonetycznie. Gdy ludzie trochę się nabijali to powiedział "wiecie Państwo, ja nie wiem co tu jest napisane bo nie umiem po angielsku"... tak...
#studbaza #powerpoint #prezentacja
@goromadska: precyzyjności.