Jak to jest z tym Windows 9? Słyszałem różne plotki, że ma on być darmowy dla posiadaczy W8, W7, a podobno też XP. Wydaje mi się to mało prawdopodobne, a chciałbym się dowiedzieć jak jest naprawdę, bo będę zmieniał komputer i nie wiem czy mam kupować W8, czy zostać na W7 i kupić dopiero W9 jak wyjdzie.
@FilozofujacaCalka: WEJDZ W GOOGLE TLUKU WPISZ W9 DARMOWY I WYSTARCZA 2 PIERWSZE FRAZY
@starger: Magnat Szablon W9 i 3m filtr prywatyzujący wide pf 23.6w9 dla ... - Ceneo raczej nie są odpowiedzią na moje pytanie colego. A w trzeciej pozycji jest artykuł-gdybanie.
@FilozofujacaCalka: no mam to samo. Już miałem dziś kompa kupić, a tu taki news i nie wiem, czy warto czekać. Gdybyś dowiedział się czegoś konkretnego to wołaj.
#pytanie #windows #windows9 #microsoft
Komentarz usunięty przez moderatora
@FilozofujacaCalka: ta, jasne xD
@starger: Magnat Szablon W9 i 3m filtr prywatyzujący wide pf 23.6w9 dla ... - Ceneo raczej nie są odpowiedzią na moje pytanie colego. A w trzeciej pozycji jest artykuł-gdybanie.
@FilozofujacaCalka: Masz: http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/windows-9-price-or-lack-thereof-may-give-users-a-reason-to-upgrade-1262864