Wpis z mikrobloga

#aliexpress #zakupy #majfrend #chiny

Idąc w ślady jednego z Mirków, poprosiłem przyjaciela z Chin, aby wrzucił mi cokolwiek do paczki, co ma związek z Chinami. Stwierdził, że herbata jest jedną z tych rzeczy, które faktycznie świadczą o kulturze tego kraju. Niestety, nie mają jej dużo w domu, więc nie może jej mi zanadto wiele wrzucić.

W związku z tym spodziewałem się jakiejś małej torebeczki z kilkoma ździebełkami, tak dla smaku. Oto, co dzisiaj zobaczyłem po otwarciu paczki:
czuraj - #aliexpress #zakupy #majfrend #chiny

Idąc w ślady jednego z Mirków, popro...

źródło: comment_JiqlrUg2azukoIgjXYme7CXcD2gygOTT.jpg

Pobierz
  • 10
@bslawek: Akurat ja postąpiłem w dość prosty sposób - wysłałem do wszystkich z 10 zamówień właśnie taką wiadomość - czy mogliby coś wrzucić z Chin. Jeszcze kilka paczek w drodze, ale w jednej była ściereczka do okularów (w sumie przydała się, bo swoje pięć już zgubiłem :D), natomiast w drugiej to, co widać :)

@bazylo: #yolo ;)
@czuraj: ja pamietam jak kolega kiedyś mi dał taka mała torebeczke z herbata zielona zapakowaną w termokurczliwe złote opakowanie wielkości mniej wiecej paczki zapałek, moze trochę większe. Oczywiście jako ze herbata z Chin to same chińskie krzaczki na opakowaniu xD no i pewnego razu patrzę, herbaty nie ma... Pytam mamele czy nie widziała mojej herby, a ona na to mowi ze wlasnie zastanawiała sie co to i czy to nie jakieś