Aktywne Wpisy
tabpaw +242
Tak sobie myślę o tym wszystkim co się dzieje w Polsce na rynku nieruchomości to załamuję ręce...
Mam 25 lat i kurczę no chciałbym w końcu mieszkać na swoim. Jestem reprezentantem młodych, przeciętnych ludzi, którzy mają pracę (nie, nie 15k IT), mam dziewczynę, jakieś wizje przyszłości lub po prostu już tylko marzenia. Nie mam bogatych rodziców, nic od nikogo nie dostałem, a w tym kraju nawet nie mogę się w pełni usamodzielnić
Mam 25 lat i kurczę no chciałbym w końcu mieszkać na swoim. Jestem reprezentantem młodych, przeciętnych ludzi, którzy mają pracę (nie, nie 15k IT), mam dziewczynę, jakieś wizje przyszłości lub po prostu już tylko marzenia. Nie mam bogatych rodziców, nic od nikogo nie dostałem, a w tym kraju nawet nie mogę się w pełni usamodzielnić
Salido +279
Minął 11. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
65 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
69 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
65 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
69 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Co jakiś czas wali reseta. Nie sypie BSODa, bo wyłączyłem automatyczny restet po błędzie.
W podglądzie zdarzeń, w 'zdarzenia administracyjne' sypie co 2 sekundy błędem z 'nvstreamsvc.exe'.
W zdarzenia stronie podsumowania reset pokrywa się z błądem krytycznym "Kernel-Power": "System został uruchomiony ponownie bez uprzedniego czystego zamknięcia. Możliwe przyczyny błędu: system przestał odpowiadać lub uległ awarii albo nastąpiła nieoczekiwana utrata zasilania."
W czym tkwi #problem? Specyfikację podam w komentarzu, bo ten wpis pisze już 3 raz i ciągle się resetuje... :
#komputery #pomocy #it
To nie #elektroda
Gigabyte GTX 760
AMD FX-8350
Kingston
@Soczi: ah te legendarne i niezawodne sterowniki od nvidii, z którymi nigdy nie ma problemów.
W ogóle najczęściej problem się pojawia jak odpalam Chrome'a :S
@jurny_juhas: no właśnie też mi się tak wydaje. Na internetach szukałem i do gf760 + i3 pisali, że 450- 500 starczy. AMD żre więcej prądu, ale i tak 150W jest w zapasie.
Zasilacz nie jest jebnięty, bo w poprzednim kompie nic się takiego
@windows8: jak po odinstalowaniu tych sterowników będzie ok, to spróbuję stery z płyty. Pewnie będą starsze. Albo ostatecznie update biosu grafiki.
Linucha można odpalić z pendrajwa albo jakoś? Nie mam napędu, bo płyta nie ma ata. Mam 2x4GB ze starego kompa, więc mogę jeszcze sprawdzić wpinając stare kości.
@Soczi: przecież napędy są na sata ;) warto mieć, koszt niewielki, czasami się jeszcze przydaje
można linucha z pena bootować, http://unetbootin.sourceforge.net/