Niech mi ktoś wytłumaczy. W sezonach mamy nowe legendy, czy po sezonach będą one dropić w normalnej grze, czy muszę je dropnąć w sezonie, a potem przejdą do normalnej gry i już nie będzie możliwości ich zdobycia?
@cfani4k: tyle, że wcześniej będziesz miał do tych sprzętów dostęp. A same sezony to miom zdaniem niezbyt udana opcja. Miało być super i pięknie a wychodzi na to, że zaczynasz grać nową postacią od zera.
@cfani4k: Za dojście na lvl 70 w sezonie jest jedynie unikalny zestaw do transmogryfikacji, który później będzie już niedostępny. Reszta będzie do zdobycia w normalnym trybie gry po zakończeniu sezonu.
@Maiden696: Wiadomo. Nie krytykuje Blizza, że wprowadził sezony, bo przynajmniej wszystko się ożywiło. Sam zacząłem grać i kumple też, mimo, że nie graliśmy już od jakiegoś czasu. Chodzi mi raczej o to, że oczekiwałem czegoś zupełnie innego, nowego, a wydląda to tak jakbym stworzył tylko nową postać i nic więcej.
@kmala: W PoE to przynajmniej jest jakieś urozmaicenie w czasowych ligach, nowe unikaty i dodatkowe urozmaicenia/utrudnienia i można nagrody wygrać(jest 6 challengów za wykonanie 4 pierwsze 50 osób chyba dostanie specjalny efekt do wyglądu, a za zrobienie 6/6 pierwsze 50 osób dostaje koszulkę od twórców), więc jest co robić.
Po co się tak obnosić ze swoją orientacją? Toleruje takich ludzi i nie dyskryminuje, ale ich upodobania seksualne powinny zostać w domu. Nikogo nie obchodzi komu Bosak wkłada.
Niech mi ktoś wytłumaczy. W sezonach mamy nowe legendy, czy po sezonach będą one dropić w normalnej grze, czy muszę je dropnąć w sezonie, a potem przejdą do normalnej gry i już nie będzie możliwości ich zdobycia?