Wpis z mikrobloga

Hej mirki, nie zgadniecie co mi się przytrafiło pod koniec lipca.

Wiedziałem, już wam mówię, moi starzy kupili ze 2 lata temu dom (25lat kredytu POLSKA #!$%@?!!!) nawet duży, dwu piętrowy, ponad 200 metrów ogólnie jest fajnie poza netem bo jestem skazany na neo, złodzieje z tp płacisz za 10 dostajesz 6 i ponad 100 pingu więc piwniczenie średnio choć piwnica moja jest duża, trzy razy większa niż stara ale nie o tym historia.

Przechodząc do właściwej opowieści, na wakacje przyjechało do nas kuzynostwo, 2 małe gnoje 6 i 8 lat, wszędzie ich pełno klocki lego tak bardzo #!$%@?, moje stopy też tak bardzo #!$%@? xD znowu odbiegam od tematu, starzy pojechali gdzieś tam a że 22lvl here to zostałem sam z tymi #!$%@?ńcami po dwóch godzinach nie wiedziałem co zrobić czy podciąć sobie żyły czy najpierw im a potem sobie, więc wpadłem na genialny pomysł: dam tym zjebom z adehade grabki i łopatę niech niech szukają skarbu może będzie chwila spokoju... penis z trawnikiem i tak nikomu nie chce się o niego dbać. Udało się, patrzyłem jak szczeniaki grzebią w ziemi przez dobre pół godziny co było pasjonujące jak curling czy jak się tam nazywa ten "sport" co pchają kamienie na lodowisku xD w końcu stwierdziłem że polecę po coś dopicia dla dzieciarni, książkę bo kampania wrześniowa mocno i jakiś fotel czy coś. Nagle krzyk #!$%@?.png, przed moimi oczami najczarniejsze scenariusze tzn jeden drugiemu #!$%@?ł łopatą czy coś a ja skończę w pierdlu jako zabawka dojrzałegotomasza69, lece jak głupi do ogrodu i co się okazało te dwa małe padalce skaczą i się cieszą jakby dostali po bikmilku, pytam się co się drzecie? a oni na to "choć szybko, skarb znaleźliśmy, SKARB!!!" ich oczy świeciły się jak pięciozłotówki na chodniku kontrastując z umorusanymi twarzami, ja ocb? jaki skarb? więc idę w stronę dołka, dość głęboki był o kształcie nieregularnym, patrzę a tam coś metalowego, mocno nadgryzionego zębem czasu.

Okazało się że znaleźli ponad 400 kilogramów miedzi w sztabach po 20kg!!!! PONAD 8 TYSIĘCY ZŁOTYCH, starzy powiedzieli że połowa moja :) przepuszczę hajs na roksy bo stulejarz to moje drugie imię, gnoje dostali po dużym pudle klocków lego, ofc po 15 minutach wszystkie były rozrzucone w dużym pokoju (moje stopy nadal #!$%@?).

Jak chcecie poznać moją historię z miłosnej eskapady piszcie to się podzielę...

#truestory #pasta
  • 4