Aktywne Wpisy
dziobnij2 +33
Jak ognia piekielnego unikam wszelkich dawnych znajomych ze szkoły. Nie spotkałem żadnego od dłuższego czasu, ale gdybym spotkał jakąś znajomą twarz na spierdotripie, to natychmiast bym odwrócił głowię, przeszedł na drugą stronę ulicy i udawał, że nie widzę. Gdyby jakiś stary znajomy zagadał do mnie i się zapytał "co u mnie", albo "gdzie pracuję", to co mam mu odpowiedzieć? Że od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i
JulianGangol +11
Aha a tak w ogole to nie ma wielkiej roznicy czy Chic keksowal 14 czy 15 latke. Jak sama chciala i nie protestowala to nie ma to znaczenia. Ma jedynie dla sztywnego prawa. Jak typiara miala 15 lat i 1 dzien to juz gitowa tak bo jest legalna a jak miala 14 lat i 360 dni to juz nie gitowa i wielki pedo tak? Bzdura totalna. Jak podstepem nie doprowadzal ja do
Widzialem Death Note, Elfen Lied, Blood+, Mirai Nikki, High School of Death.
Korzystalem z myanimelist ale nie wiem na co sie zdecydowac. Moze Higurashi no Naku Koro ni?
PS. jak w kazdym odcinku sa mechy to nawet nie dawac, dzieki! ^^
#anime #animeboners #gore #chinskiebajki #kreskowki #animacja #horror #thriller #pytanie #pytaniedoeksperta
@Wafellini: nom możesz obejrzeć
- Kurozuka
- Speed Grapher
- Była jeszcze jedna taka psychiczna seria podobna troche do Kamisama Dolls tyle że tam stworki mordowały bez wyjątków, no i niektóre akcje np. mszczącej się prześladowanej dziewczyny były naprawdę chore. Ale za chiny nie jestem w stanie przypomnieć sobie tytułu^^
ale doszukalem dalej i pozycja moze tez byc ciekawa.
A z ambitniejszych to Monster
Poleciłbym jednak Monster, bez wątku miłosnego, ale kapitalny thriller. Ponadto serial Mouryou no Hako - niedoceniony i mało znany. Do tego z filmów zobacz sobie Perfect Blue.
- Shinsekai yori - całkiem niezły wątek psychologiczny, a jeśli chodzi o krwawe sceny to jest to coś podobnego do Elfen Lied (przynajmniej w moim odczuciu),
- Another - osobiście wolę mangę, ale anime też może być.