Wpis z mikrobloga

@kodekscywilny: lisi ogon w dupie według mnie jest bardziej normalny niż fetysz na stopy. Z biologicznego punktu widzenia tyłek, cyc i piersi są w sferze pożądania mężczyzny. Ale żeby #!$%@? stopy?
  • Odpowiedz
@kodekscywilny: Żeby to było całowanie, to pół biedy. Stopy mogą być strefą erogenną dla wielu kobiet. Ja mówię o czystej dewiacji w stylu "pokasz stupki, bo o nich myślę", "ale mnie jarają te stopy, pokaż, pokaż". Dlatego urozmaicanie sobie życia buttplugiem jest wg mnie bardziej normalne niż jaranie się stopami do tego stopnia, aby dzięki nim uzyskać satysakcję seksualną.
  • Odpowiedz
@krejdd: jak dla mnie stopy mogą być jednym z dodatkiem do sexu. jeżeli ktoś nie potrafi bez nich dojść to trochę już chore. a jaranie się stopami uważam za coś normalnego, tak samo jak podniecanie się nogami, tyłkami, cyckami.
  • Odpowiedz
@krejdd: Stopy też uważam za zajebiście dziwny fetysz. Przecież są równie nudne jak łokcie czy kolana.

Z drugiej strony mnie niesamowicie jarają mokre włosy co też można uznać za trochę dziwne.
  • Odpowiedz
@krejdd: bo kobiece stopy są ładne i mogą się podobać. Nie wiem czy to juz fetysz, ale ładne stopy i zadbane dłonie to dla mnie wymaganie minimum u każdej #rozowepasek . Co do samych stópek, nie powiem ze nie lubię sobie czasem pooglądać, zwracam na nie szczególną uwagę, ale nie żebym walił pod stopy albo bym nie mógł bez nich dojść xD nie widzę niczego złego w tym
  • Odpowiedz
  • 1
@krejdd: #!$%@? ci do tego co jakiś typ mówi do swojej dziewczyny, jeżeli JEJ to pasuje. czyżby #buldupy? znajdz sobie swoją i tak do niej nie mow skoro nie lubisz zamiast naskakiwac na jakiegos gościa.
  • Odpowiedz
Jak mocno #!$%@? trzeba być, żeby być fetyszystą stóp? No #!$%@? - gość ma dziewczynę i non-stop jej kadzi "pokasz stupki kochanie, masz takie ładne, uuu, pokazuj mi je, zaraz dojdę".

@krejdd: Zdziwiłbyś się ilu facetów ma fetysz stóp. ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale na szczęście większość nie okazuje tego publicznie. Też mam alergię na "stópkowych miziaczy" w towarzystwie. Jest to infantylne i odpychające.
  • Odpowiedz