Aktywne Wpisy
AnalnyRozbojnik +212
Co za #p0lka xd
Wyobrażacie sobie, żeby żona Messiego, Ronaldo, albo Tomasza Adamka tak się prowadziła na insta xd Już nie mówię o filmach z tańcem erotycznym, ocieraniem się o potężnych Hiszpanow, czy spędzanie urodzin Roberta z trenerem tańca xd
Naprawdę bardzo szkoda mi Roberta.
Osiagnij gigantyczny sukces, jeden z największych sukcesów na ziemi, miej żonę polkę której nawet miliardy dolarów, bentleye, wille nie powstrzymają przed puszczaniem się xd
#annalewandowska
Wyobrażacie sobie, żeby żona Messiego, Ronaldo, albo Tomasza Adamka tak się prowadziła na insta xd Już nie mówię o filmach z tańcem erotycznym, ocieraniem się o potężnych Hiszpanow, czy spędzanie urodzin Roberta z trenerem tańca xd
Naprawdę bardzo szkoda mi Roberta.
Osiagnij gigantyczny sukces, jeden z największych sukcesów na ziemi, miej żonę polkę której nawet miliardy dolarów, bentleye, wille nie powstrzymają przed puszczaniem się xd
#annalewandowska
Larsberg +47
#!$%@? mnie to że bohaterką serialu Fallout będzie baba. Silna niezależna kobieta hehe już to widzieliśmy w The Last of Us 2 Tam były dwie główne bohaterki - też baby. I te baby mordowały chłopów o wiele większych i silniejszych często w zwarciu za pomocą broni białej co brzmi abstrakcyjnie. W prawdziwym świecie postapo taka delikatna baba zostałaby zgwałcona i zabita na miejscu. Ile jeszcze będą nam wciskać ten lewicowy syf? O
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wziąłem sobie to do serca dopiero teraz. Bo chyba lepiej późno niż później.
I mam kilka pytań: Gdzie robicie #backup? Jeden czy więcej?
Czy #skydrive i #dropbox mają taką opcje żebym miał pliki dostępne tylko online na kompie? Bo chciałbym je mieć tu i tu ale nie chcę żeby zajmowały 2x więcej miejsca.
jakies pomniejsze pierdy mogę trzymać na chmurze.
niewiele więcej zajmuje mi instalacja wszystkiego od nowa. Jakbym miał dużo programów, konfiguracji to może bym się w to bawił. No i lubię postawić sobie system raz na kilka lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)