Aktywne Wpisy
Natalia-_- +160
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +658
#bekazprawakow #bekaztowarzyszy #lewackihumor #wykopfejs #prawackalogika #4konserwy #knp #korwin #korwinnadzis #krul #nowaprawica
użytkownik @xvovx pisze:
OMG PRZESTAŃ KŁAMAĆ OCZYWISTYM JEST, ŻE GDY SIEDZIMY NA WYSOKOŚCI 1km n.p.m. TO WODA WRZE W TEMPERATURZE 95 STOPNI CELSJUSZA. INFORMACJA NIEPRAWDZIWA ZAKOP
Obie strony mają racje zależnie od założeń początkowych. Kancelaria nie wtajemniczona w działanie wykopu, zresztą co ją obchodzi cokolwiek poza spełnieniem oczekiwań klienta, czyli usunięcia nr telefonu pisze o jednym
To co piszesz, to zupełnie inna sytuacja, gdzie dane informacje nie są takie same, ale jednocześnie same w sobie są prawdziwe w pewnych konkretnych warunkach. Tutaj to nie zachodzi. Informacja o treści "Każą nam usuwać komentarze" nie jest tym samym co informacja o treści "Każą nam usunąć jeden konkretny wpis". Nakaz usunięcia wpisu to nakaz usunięcia wpisu - tylko tyle, i aż tyle. Jeśli admin nie umie tego zrobić tak,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu