Wpis z mikrobloga

@egocentryk: u mnie porządki pulpitu wyglądają tak że śmieci lądują w koszu a dla reszty tworzę na dysku katalog z nazwą pulpit i data i wrzucam tam to czego nie używam
  • Odpowiedz
@truskawkow: Porządku na pulpicie pilnuje się cały czas. Ja wszystko zapisuje w odpowiednim folderze, nigdy na pulpicie. A foldery z muzyka to w ogóle muszą być idealnie uporządkowane, daze nawet do tego żeby mieć płyty opisane wg tego samego schematu (czyli np folder z nazwa zespołu i potem dyskografia na zasadzie rok i nazwa albumu).
  • Odpowiedz
@gaska: mam 6 folderów ma pulpicie, przy czym 3 z wygody, a nie konieczności... ;] i tak, też mam porządek w folderach, nie wiem czym się tak podniecać? kwestia gustu :) ktoś chce mieć syf ma syf, ktoś musi mieć pod linijkę ma pod linijkę, proste... ;)
  • Odpowiedz
@egocentryk: kwestia organizacji ;) ja od razu po ściągnięciu wrzucam na odpowiednie miejsce, a na tzw. rzeczy, które są pojedyncze i nie idzie ich do niczego przypisać mam folder "Bzdurki" (który nie jest aż tak wielki jakby się to wydawało ;) ) i dzięki temu zawsze wiem, gdzie co jest no i mam stałą liczbę folderów na pulpicie :P
  • Odpowiedz
@egocentryk: nigdy nie jest za późno, żeby zacząć robić coś lepiej ;p w sumie aktualnie masz porządek, więc po prostu staraj się tego nie popsuć przez najbliższy tydzień, to będziesz te (wyżej wspomniane) 40 minut do przodu ;)
  • Odpowiedz