Aktywne Wpisy
MallaCzarna +49
Eh.
Tak zdaje sobie sprawę, że normalni ludzie już się ze mną zgadzają, a reszta i tak nie zmieni zdania tylko będzie hejtować ale co tam. Gdzie moge się rozpisać jak nie na wypoku? A więc
Dodałam rozdajo, do wygrania dieta bo jestem dietetykiem. No i zaczęło sie gadanie, że wybralam "gówno -zawód" i ludzie płacą mi za coś co mogą sami zrobić w fitatu albo exceluಠಿ_ಠ.
I
Tak zdaje sobie sprawę, że normalni ludzie już się ze mną zgadzają, a reszta i tak nie zmieni zdania tylko będzie hejtować ale co tam. Gdzie moge się rozpisać jak nie na wypoku? A więc
Dodałam rozdajo, do wygrania dieta bo jestem dietetykiem. No i zaczęło sie gadanie, że wybralam "gówno -zawód" i ludzie płacą mi za coś co mogą sami zrobić w fitatu albo exceluಠಿ_ಠ.
I
pieknylowca +63
Tak tak, to patriarchat nakazuje placic kobietom mniej niż facetom. Eat the rich XD. #ekonomia #gospodarka #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow #polska
Wyzwanie od @CheshireCat
a nominuję śmieszka od CS'a @Hermes0017 , jakieś czarnucha stalkera co to mnie obserwuje @Josif6969 i Mirka który ma wpis pod moim @wojtk.