Aktywne Wpisy

Spiderix +1346
Szukam kolegi sprzed 20 lat. Graliśmy w ogame wtedy. Miałeś nick tarak. Teraz już masz pewnie 50 jak nie 60 lat:) koper
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe

Arlekin29 +25
Jestem zdruzgotany. Jakiś tydzień temu założyłem konto na portalu randkowym. Po jakiś 4 dniach spotkałem tam swoją byłą dziewczynę (ja 24, ona 18). Dzisiaj z nią rozmawiałem na żywo i pokazała mi, że przez jakieś 4 dni dostała na tym portalu ponad 100 serduszek od chłopów, podczas gdy ja mam ich nadal zero XD
Dodam do tego, że w mojej subiektywnej opinii jestem bardziej atrakcyjny niż ona, i długo kminiłem nad tym,
Dodam do tego, że w mojej subiektywnej opinii jestem bardziej atrakcyjny niż ona, i długo kminiłem nad tym,
źródło: 1x1ik8
Pobierz

Otóż chciałbym, aby wszystko ładnie zmieściło się w niebieskiej ramce (sidebar na 100% wysokości ekranu), tak jakby czerwony div był float do dołu, a powyższy tekst wypełniał całą pozostałą przestrzeń (a że jest go dużo, to w swojej ramce byłby scrollowany).
Czy to jest wykonalne w samym CSS?
Dla zobrazowania dynamicznego rozmiaru dolnego diva dodałem kawałek JS, ale to jQuery nie jest tu istotne (bardziej pozwala na przetestowanie). Marginesy i kolory też tylko dla ilustracji co jest co.
#css #html #webdev
Np. firefox 27 niema w ogóle flex-wrap ani żadnego odpowiednika (ostatnio z tym walczyłem).
Dopiero podobno 28 wprowadza (nie sprawdzałem) ... na > 30 chodzi już normalnie.
Chrome spoko, opera obecna na blinku też, nie wiem jak ze starszymi.
IE < 11 nie wspieram, więc nie sprawdzałem :P
AAA i safari zarówno mobilne jak i normalne też może czasem krzaczyć.
Jeśli tak, to nie będzie kłopotu z kompatybilnością.
Ja wspieram od ff 27 i flexbox chodzi, chociaż miałem problemy z flex-wrap właśnie :)