Szanuję bezrobotnych sebixów w hiphopowych bluzach za 500 zł za to, że z własnej woli oznaczają swoją przynależność do podludzi. I to z grubej rury, a nie jakaś tam opaska jak u Żydów z getta xD #jp #stoprocent #oswiadczenie
@ZAPACH_STARCA: ciuchy jak każde inne streetwearowe, nie ma tam przecież wymazanego JP. Druga sprawa, że p----b tych bluz po 200-300 zł jest na giełdach mnóstwo, więc i bezrobotny Sebix może sobie w takiej śmigać na ławkę i z powrotem.
Co wy p---------e? Bluzy stopro są świetnej jakości. Nie noszą eblematu JP czy innego gówna. Dobra marka, dobra jakość. Ceny adekwatne do nike czy innych koropo. Stopro są luźne, porządne i wygodne. Żal bo nie stać?
@ZAPACH_STARCA: Nie jestem zadnym Sebixem, a nosze takie ciuchy.
@donttrustmeiamanengineer: Dokladnie Ciuchy RPK stoprocent itd noszone przez Sebixów to podróby. Też się zastanawiałem skad oni maja tyle kasy, az poszedlem na rynek.
Oczywiscie w Polsce cebula motzno, bo jak to tak kupować bluze za 300zł jak na rynku masz ciuchy za 50zł
Co wy p---------e? Bluzy stopro są świetnej jakości. Nie noszą eblematu JP czy innego gówna. Dobra marka, dobra jakość. Ceny adekwatne do nike czy innych koropo. Stopro są luźne, porządne i wygodne. Żal bo nie stać?
@donttrustmeiamanengineer: Dokladnie Ciuchy RPK stoprocent itd noszone przez Sebixów to podróby. Też się zastanawiałem skad oni maja tyle kasy, az poszedlem na rynek.
Oczywiscie w Polsce cebula motzno, bo jak to tak kupować bluze za 300zł jak na rynku masz ciuchy za 50zł
#podludzie
@vviktor_88: A gdyby były syzte przez argentyńskie albo bułgarskie, albo francuskie, to co?
Jest zbyt chłopięcy.