Wpis z mikrobloga

Ciekawe, że Wardęga nie zrobi pranku z udziałem Sebixów z Pragi, tylko zawsze podbija do Policjantów. Pewnie się boi, że może dostać solidny w------l i żadne "You shall not pass" by go nie obroniło przed poznaniem oddziału OIOMu.

#wardega
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Skibil: stawkę 50-100$ za 100k podał polski vbloger działający na polskim rynki i opieram się na jego informacjach, przy czym informacje których udzielił mają już ze 3 lata, może coś się zmieniło od tego czasu
  • Odpowiedz
@pausznurek: A czy ktoś Wam każe oglądać te pranki i robienie z siebie kretyna z lufą przy Waszej skroni? Nikt was nie zmusza do tego.

Jest na świecie masa zawodów, która też polega na robieniu z siebie kretyna by rozbawić publiczność. Kabarety i inne takie wystąpienia też nierzadko wymagają udawania debila.

Tylko smutne osoby będą nazywać te zawody, zawodami dla
  • Odpowiedz
@MWittmann: nikt, dlatego nie oglądam. ani tego pajaca, ani kabaretów, ani komedii koncentrujących się jaraniu zielska. bo nie lubię, nie bawi mnie to. całą twórczość Wardęgi oceniam po jakimś fragmencie jego filmiku, który ktoś kiedyś mi puścił i to wystarczyło, żeby stwierdzić, że marne prowo i suche żarty w wykonaniu irytującego gościa to nie jest coś z czym chciałabym się głębiej zapoznać.

za to bardzo śmieszy mnie Twoja logika pt.
  • Odpowiedz
@pausznurek: Bardzo fajnie się wycina czyjeś wypowiedzi z kontekstu niczym śmieciowy Fakt.pl.

Możesz tam szukać roboty.

Osoby, które nie znają drugiej osoby, a oceniają ją poprzez wyzwiska "S---------A ŻYCIOWA", IDIOTA tylko na podstawie nagranych filmów, które absolutnie nie miały być filmami POWAŻNYMI czy dokumentalnymi są po prostu zazdrosnymi osobami.

Takie są fakty i tyle. Sami pewnie byście chcieli kosić taką forsę. Tylko trzeba popracować, a jak zawód wymaga, to nawet
  • Odpowiedz
@MWittmann:

A może tak naprawdę mu zazdrościcie tej super kasy bo gnijecie w domach na garnuszku rodziców? ( ͡º ͜ʖ͡º) Robić to wam się nie chce jak się domyślam.

to co napisałam było esencją Twoich słów, nic nie wycięłam z kontekstu. wygoogluj: parafraza. przy okazji możesz też wygooglować konsekwencja, bo zaczynasz się plątać. nie można powiedzieć o kimś "idiota", kiedy głównym zadaniem tej
  • Odpowiedz