Aktywne Wpisy
calban +803
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +496
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
#wardega
około 150mln, co przekłada się na ~100 000 $ z reklam(kwestia jaki dokładnie przelicznik ma)
A może tak naprawdę mu zazdrościcie tej super kasy bo gnijecie w domach na garnuszku rodziców? ( ͡º ͜ʖ͡º
uwaga, będzie breaking news:
Jest na świecie masa zawodów, która też polega na robieniu z siebie kretyna by rozbawić publiczność. Kabarety i inne takie wystąpienia też nierzadko wymagają udawania debila.
Tylko smutne osoby będą nazywać te zawody, zawodami dla
za to bardzo śmieszy mnie Twoja logika pt.
Możesz tam szukać roboty.
Osoby, które nie znają drugiej osoby, a oceniają ją poprzez wyzwiska "S---------A ŻYCIOWA", IDIOTA tylko na podstawie nagranych filmów, które absolutnie nie miały być filmami POWAŻNYMI czy dokumentalnymi są po prostu zazdrosnymi osobami.
Takie są fakty i tyle. Sami pewnie byście chcieli kosić taką forsę. Tylko trzeba popracować, a jak zawód wymaga, to nawet
to co napisałam było esencją Twoich słów, nic nie wycięłam z kontekstu. wygoogluj: parafraza. przy okazji możesz też wygooglować konsekwencja, bo zaczynasz się plątać. nie można powiedzieć o kimś "idiota", kiedy głównym zadaniem tej
Krótko mówiąc:
"Uderz w stół, a nożyce się odezwą".