Aktywne Wpisy

Bitszkopt +83
Siedzę sam na lotnisku, w ostatniej chwili olałem lot.
Miałem lecieć z dziewczyną i po kilku latach chciałem się w końcu oświadczyć podczas pięknej zorzy polarnej. Wszystko legło w gruzach i podróż zamieniła się w spierdotrip.
Poświęciłem wiele godzin na dopięcie wszystkiego i z prognoz miałbym idealną pogodę no i jarałem się akcją którą wymyśliłem ale wyszło jak zawsze...
Takie luźne przemyślenia i rady dla innych. Nie warto walczyć za wszelką cenę
Miałem lecieć z dziewczyną i po kilku latach chciałem się w końcu oświadczyć podczas pięknej zorzy polarnej. Wszystko legło w gruzach i podróż zamieniła się w spierdotrip.
Poświęciłem wiele godzin na dopięcie wszystkiego i z prognoz miałbym idealną pogodę no i jarałem się akcją którą wymyśliłem ale wyszło jak zawsze...
Takie luźne przemyślenia i rady dla innych. Nie warto walczyć za wszelką cenę

michkoPLX +9
Ale czemu wy patusy tagujecie #danielmagical z #famemma ? Tucznik nie ma JUŻ nic wspólnego z famemma i żadna organizacja go nie zakontraktuje a normalni użytkownicy tego portalu mają dość waszych patologicznych komentarzy. Nauczcie się korzystać z wykopu albo won na hejto.
#famemma
#famemma

Poza tym ocenianie jakości gracza na KD to jest duża pomyłka. Reconem często można nie nabić wielkiego KD, ale można się przekraść gdzieś na tył i postawić znacznik, a potem poprawić T-UGSem w jakimś strategicznym miejscu
@moriturius: tutaj poczułam nadzieję dla swojego istnienia
@moriturius: tutaj straciłam :c
@Lymha: @Eskimoska jest teraz największym kozakiem WA. A jeszcze nie tak dawno były podś#!$%@? :P
Są lepsze rundy i gorsze. Czasem wiele osób się tłoczy przy przekaźniku, czasem nawet nikt nie podbiega jak wyje.
W ogóle co to za drużyna co cała się ustawia po lewej, a nikt nie wie że są też schody w dwóch miejscach? O rangach tych ludzi też nie mówię, czas reakcji zbliżony do budzenia umarlaka.
@sir_grzech: To ja zapraszam na nasz serwer wieczorami jak grają wykopki. Jak zrobisz KD chociaż to marne 2 to dostaniesz VIPa :)
@Doleginho: przecież na konsolach gra się z auto aimem więc nawet nie masz co odpowiadać na komentarze tego trolla który mówi o skillu :P
@parasolki:
Mało tego, m-com potrafi eksplodować podczas rozbrajania :<
Ja miałam taką sytuację, może to jakiś bug był... (╯︵╰,)
Poza tym, kd zależy nie tylko od skilla, ale też od serwera. Jak pójdę na noobserver to bede mial i 3.0, a na WA czasem jest 2.0, a czasem 0,2. Tyle, że ja nie gram jak Klaudia 25/8 :P
#!$%@?, po co ja się kłócę z tym debilem
@sir_grzech: xD I gdzie to Twoje boskie K/D piechotą, nieschodzące poniżej 2.0? Bo w tym filmiku zaledwie 13:11, tj. 1,18 i to jeszcze ciągle Cię ktoś podnosi ;)