Wpis z mikrobloga

@sir_grzech: Raczej bym nie porównywał konsoli do PC - zwłaszcza jeśli opierasz się tylko na cudzym zdaniu :) Pewnie, że na PC łatwiej się celuje. Problem w tym, że wszyscy celują tak samo łatwo :)

Poza tym ocenianie jakości gracza na KD to jest duża pomyłka. Reconem często można nie nabić wielkiego KD, ale można się przekraść gdzieś na tył i postawić znacznik, a potem poprawić T-UGSem w jakimś strategicznym miejscu
@parasolki: Ja tylko napisałem, że kd na poziomie 2 to jest kd, z którego można już być zadowolonym. Wciąż jednak uważam, że nie tylko kd się liczy. Przecież na rushach jak wszyscy biegają i biją myśląc "kto inny rozbroi" to ostatecznie gra kończy się w 5 minut bo nikt nic nie rozbroił :)
@moriturius: weź... przedwczoraj w jednej rundzie 3 razy podbiegłam do przekaźnika i nacisnęłam E a on mi wybuchł w tym samym momencie. Zrobiłam ragequita bo bym wybuchła razem z kolejnym chyba :c

Są lepsze rundy i gorsze. Czasem wiele osób się tłoczy przy przekaźniku, czasem nawet nikt nie podbiega jak wyje.
@Doleginho: Metro jako RU i sprawa jasna. Ciekawe czemu nie położył się z krową, powiększonym magazynkiem i dwójnogiem na B ( ͡ ͜ʖ ͡) ?

W ogóle co to za drużyna co cała się ustawia po lewej, a nikt nie wie że są też schody w dwóch miejscach? O rangach tych ludzi też nie mówię, czas reakcji zbliżony do budzenia umarlaka.
@sir_grzech: lol, ja nie mogę czasem nawet raz strzelić bo umieram, a Ty jeszcze broń możesz przeładować przy wrogu xDD.

Poza tym, kd zależy nie tylko od skilla, ale też od serwera. Jak pójdę na noobserver to bede mial i 3.0, a na WA czasem jest 2.0, a czasem 0,2. Tyle, że ja nie gram jak Klaudia 25/8 :P
@sir_grzech: Co ty #!$%@?? Wybiegłeś przed 3 przeciwników i sobie ich zabiłeś jakby nigdy nic, jeszcze przeładowywałeś na ich oczach, na normalnym serwerze gdzie nie grają same warzywa już dawno byś leżał (chyba nawet @Eskimoska by cię zabiła)
Bosze, grałem kiedyś hc i tylko pilotowalem helikopter,nie ma takiej mapy na piechotę żebym miał 2

@sir_grzech: xD I gdzie to Twoje boskie K/D piechotą, nieschodzące poniżej 2.0? Bo w tym filmiku zaledwie 13:11, tj. 1,18 i to jeszcze ciągle Cię ktoś podnosi ;)