Wpis z mikrobloga

nie. o SJCAM można poczytać tutaj:

http://www.foxoffer.com/sjcam-sj4000-full-hd-waterproof-action-helmet-camera-p-762.html

"Official SJCAM Brand version, hardware is same, firmware is different, menu looks more beautiful."

SJCAM zastrzegł sobie swój znak:

"The USPTO has given the SJCAM trademark serial number of 86233437. The current federal status of this trademark filing is PUBLISHED FOR OPPOSITION. "

Jest to właśnie chęć przeciwdziałania podróbkom SJ4000 taka ucieczka do przodu :).

Kamerka prezentuje się super :)
kuba4321 - nie. o SJCAM można poczytać tutaj:

http://www.foxoffer.com/sjcam-sj4000...

źródło: comment_8QAEIsZqfsc8L4YKqTydKR7wqXSa4WHw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Zwykłą SJCAM SJ4000 już przez weekend testowałem :) Jest to to samo jak oryginalna SJ4000 (nie podróba). Cóż tutaj więcej napisać... nowe pudełko, akcesoria takie same, jest zmieniony wygląd menu, obudowa wodoszczelna jest jak w tych oryginalnych. Myślę o zrobieniu filmu z tych samych ujęć jednocześnie tych dwóch kamerek lub jak się uda to nawet trzech. Na plus tego brandingu jest to, że łatwiej się będzie wystrzec podróbek zakupując właśnie SJCAMA. Przy
kuba4321 - Zwykłą SJCAM SJ4000 już przez weekend testowałem :) Jest to to samo jak or...

źródło: comment_Pj7ozhUkgGBaYf1Qs6HjHTNNiImCawNm.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@kuba4321: Gdzie kupiłeś swą kamerkę, lokalnie czy za granicy? Aktualnie mam chrapkę na zakup z Aliexpressu, w którym to +/- 100$ można już kupić z takim samym softem W20140811V01 + język polski jest :3

btw. Mógłbym prosić cię o wrzucenie próbki nagrania w świetle i w zaciemnieniu? ;)
  • Odpowiedz
Bezpośrednio od producenta. Mam już filmów mnóstwo. Czekają na przycięcie i wrzucenie. Czas mam niestety ograniczony i moje porównanie ciągnie się już od 3 tygodni (za co przepraszam). Potwierdzam, że zarówno SJ4000 stara wersja, jak i SJ4000 podróbka jak i wersja SJCAM SJ4000 mają ten sam chipset Novatek 96650 - wszystkie rozkręciłem.
  • Odpowiedz
@GodDomi: sjcam.com to nie producent to jakiś sklep tak jak sjcam.pl Producent jest oczywiście tez z Shenzhen. Ma zamiar wypuścić też SJCAM SJ1000 i potem pozostałe.
  • Odpowiedz