Aktywne Wpisy
vulfpeck +336
#konfederacja #wojna #ukraina #bekazkonfederacji #neuropa
Robert króciutko z ruską onucą.
Nawet członek jego ugrupowania miażdży jego kacapską propagandę, a wierni wyznawcy Korana będą wygryzać korwinowskie digidongi z uśmiechem na ustach. #polityka
Robert króciutko z ruską onucą.
Nawet członek jego ugrupowania miażdży jego kacapską propagandę, a wierni wyznawcy Korana będą wygryzać korwinowskie digidongi z uśmiechem na ustach. #polityka
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#tagujetogowno #kurczak #noc
@AlgebraSuicider: jesteś psychiatrą? :)
Za to wytworzyla sie we mnie wielka alergia na glupote i ludzi samolubnych.
@enzojabol: eee, normalność podobno jest nudna ;)
1) Nigdy nie proś o drobne usługi kogoś, kto jest od ciebie w lepszej sytuacji materialnej i moralnej. Kogoś takiego znacznie mniej zdenerwuje prośba o sprawę dużą i ważną. Może nawet ją spełnić, żeby się popisać przed innymi.
2) Odmawiaj wszelkich usług, chyba że chodzi o usługi wymienne. Rób to grzecznie i spokojnie, ale stanowczo. Ucz się znajdować w tym satysfakcję. Staraj się wyrobić sobie opinię
W domu mam swoje ludzkie chwile (czasem :) )
@japer: :)
@konik_polanowy: wyczuwam prawdziwe przesłanie :)
@Michau89: chyba się zapoznam
Szczerze? Nie rób tego. Nie warto. Sam jestem empatyczny, ale już automatycznie mój mózg nauczył się nie reagować. Nie jest to fajne uczucie.
Aby to zrobić trzeba dostać nieźle po dupie i zrozumieć, że na ludziach nie można polegać.
---
Natomiast dostarczę Tobie mały trik, który się lepiej sprawdzi, a nie zabije Twojej