Wpis z mikrobloga

@biliard: mam do Ciebie ogromną prośbę. Wytłumacz mi dlaczego znalezisko o dzieciach wojennych z Iranu jest dla Ciebie spamem? Jeżeli mi to wytłumaczysz osobiście napiszę list otwarty do Adminów żeby przyznali Ci jakieś szczególne odznaczenie. Po kiego robisz z siebie nie wiadomo kogo? Delikatnie to trolla:))) Po co psujesz Wykop?
  • 15
Chciałem zakopać znalezisko obok, czyli co innego, ale - o dziwo - o ile wykop można cofnąć, to zakop już nie. Ot, cała tajemnica. Nie czytałem Twojego znaleziska...

Nie mniej jednak, jak zauważyli poprzednicy, mam do tego prawo, i musisz się chyba nieco nauczyć pokory.
@fanf: nie do wszystkich a jedynie do ludzi, którzy w z niewiadomych mi powodów psują Wykop. Są pewne zasady, które jeżeli Ci się nie podobają to sobie zmień. Na razie widzę bezmyślne trollowanie. Może Ty mi wytłumaczysz dlaczego ten materiał jest spamem. Dołączasz do trolli?
@biliard: musisz się nauczyć świadomego podejścia do własnych działań. Sorry, ale wkurzyłeś mnie. Gdyby to było o gównie w kropeczki - nie ma sprawy, ale to część polskiej historii. Jeżeli uważasz, że jest to tożsame z przejechaną żabką - Twoja sprawa. Mi jest jedynie przykro, że można tak działać.

Pokora jest wtedy kiedy popełnia się błąd. Polecam.
@fanf: oczywiście, że to nie koniec świata, ale czy nie jest wkurzające dla Ciebie takie działanie? Wisi mi czy to będzie to 302 znalezisko na Głównej. Przykre i irytujące jest takie podejście. Naprawdę psuje to fajną platformę wymiany między ludźmi rzeczami, którymi (wg mnie) warto się wymieniać. Wykop nie ma sensu jeżeli powoduje się kaprysami lub niewiedzą.