Wpis z mikrobloga

Ale czekaj, czy dobrze rozumiem. Robiłeś tam syf i dostałeś za to perma. Założyłeś multikonta które dostały też perma i mówisz, że dał bana za nic? Ban za unikanie perma przy użyciu multikont, oczywiste. w ogole lel, ze ludziom takim jak ty chce sie tak bawic i marnowac zycie xd
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: Ziomuś, na strimsiku nie ma pojęcia bana czasowego, perma itp. jak to na wykopie jest. Tam są ziomuś bany lub kasowanie konta przez admina wedle jego uznania - i to jest jedno i to jest to samo, nie ma większej różnicy, zależnie co się Sebie ubzdura i co mu się klinknie. Cóż zrobisz, kiedy admin jest schizofrenikiem pszyjacielu drogi xdd
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: standardowe, dostałem bana i mam bd. przypomniec mozna tylko coś to miało wyrożniać strimsa od wykopu, a jak się okazuje, nie wyróżnia ani trochę, czyli 100% brak odgórnej moderacji i administracji. jak widać, społecznosć na strimsie nie potrafi sobie z tym poradzić ani majac narzędzie modaratorów ani grupy, ani blokowanie użytkowników ;) tak kończy polski reddit
  • Odpowiedz
@kradzionyLogin: Nadal strims > wykop. Korzystam z wykopu ale jednak strims ma swoje zalety i brak odgornej moderacji to nie byla najwieksza zaleta. strims to troche inny portal według mnie niż wykop. poza tym na reddicie tez masz podobno odgórna moderacje dlatego nie dziwi mnie to ze tutaj tez pojawila sie potrzeba. chociazby z powodow prawnych.
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: przecież wiem jak to działa, tylko na reddicie moderatorzy sami dbają po porządek na portalu, a administracja wstępuje do akcji jak łamane jest prawo albo etykieta. np. stalkowanie ludzi, które jest na porządku dziennym na wykopie i czym złym na strimsie. to nadal bagno i warstwa mułu tak jak było przed zamknieciem, chociaż większość troli jak @handy nie wróciło
  • Odpowiedz