Aktywne Wpisy
Akuzativ94 +1004
TheOneAndOnly +12
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego kobiety z 2024 ciągle nie odzywają się pierwsze w początkowych fazach znajomości? XD
Różowa 30lv, byliśmy już na trzech randkach na których oboje dobrze się bawimy, mamy też kontakt fizyczny, ale ona nigdy nie napisze pierwsza ani nic nie zaproponuje. Jak ja napisze to ona odpisze, ale nigdy sama z siebie. Jest też chętna na kolejne randki.
Czy to te słynne udawanie niedostępnej? XD
#zwiazki #
Różowa 30lv, byliśmy już na trzech randkach na których oboje dobrze się bawimy, mamy też kontakt fizyczny, ale ona nigdy nie napisze pierwsza ani nic nie zaproponuje. Jak ja napisze to ona odpisze, ale nigdy sama z siebie. Jest też chętna na kolejne randki.
Czy to te słynne udawanie niedostępnej? XD
#zwiazki #
Wiedzieliście, że struktura w FM group jest aż tak #!$%@?? XDD
Kryteria kwalifikacji do Klubu Orchidei:
PERŁOWA ORCHIDEA
Tytuł Perłowej Orchidei otrzymujesz sponsorując co najmniej jedną grupę, która osiągnęła poziom efektywności 21%, natomiast pozostała część Twojej struktury osiągnęła obrót co najmniej 20 tys. punktów. Istnieje także druga możliwość – sponsorujesz bezpośrednio 2 grupy, z których każda osiągnęła poziom efektywności 21%.
AMARANTOWA ORCHIDEA
Miano Amarantowej Orchidei uzyskujesz sponsorując co najmniej trzy grupy, które osiągnęły poziom efektywności 21%.
ZŁOTA ORCHIDEA
Zdobywasz tytuł Złotej Orchidei, sponsorując co najmniej trzy grupy w różnych odnogach, które osiągnęły dowolny poziom Orchidei.
DIAMENTOWA ORCHIDEA
Tytułem Diamentowej Orchidei uhonorowani są Członkowie Klubu, którzy zasponsorowali co najmniej pięć grup, które osiągnęły dowolny poziom Orchidei.
CZARNA DIAMENTOWA ORCHIDEA
Czarna Diamentowa Orchidea to najbardziej prestiżowy tytuł przysługujący Członkom Klubu, którzy zasponsorowali przynajmniej 10 grup (w osobnych liniach) posiadających tytuły Diamentowych Orchidei i miesięczny obrót punktowy na poziomie co najmniej 1 000 000 pkt każda.