Wpis z mikrobloga

@bunny_: Teraz mam 23, ale musiałam bezsensownie tracić wszystkie dobrze rokujące znajomości, bo "o #!$%@?, jesteś za młoda!" ;-) Mniejsza z tym, że nam się super gada, nadajemy na tych samych falach, nie mam problemów z żadną potencjalną rzeczą dotyczącą związku, nie #!$%@?, bo masz 16 lat i #!$%@?, a ja taki dorosły, bo mam 20! Teraz mnie nie dziwi, że 16latka rzuca 20latka, bo jest zbyt dziecinny. Bo #!$%@?
  • Odpowiedz
@UltimateCraving: Może właśnie boją się że nawet tak młoda dziewczyna powie im że są dziecinni i nie będą mogli się żalić że "hurr durr, te dziewczyny to patrzą tylko na starszych facetów, pewnie na kase leco".

@SprzedawcaGoryliPL: Jeśli dziwnie się czujesz bo patrzysz na 16 letnie dziewczyny, to albo powinieneś skontaktować się z lekarzem, albo wolisz chłopców.
  • Odpowiedz
@UltimateCraving: 4 lata to żadna różnica. Dziewczyna, z którą pracuje ma 35letniego chłopaka, chociaż sama ma 20, dogadują się świetnie, aż chce się na nich patrzeć. Jeśli Twoje poprzednie znajomości kończyły się przez różnice 4 lat w tak młodym wieku, to na dziwnych gości trafiałaś :)
  • Odpowiedz
@MisieRzadza: Nie, nie zrównali się nigdy. Dopiero sami dojrzeli do niedostrzegania różnicy poprzez kretyńskie spoglądanie w dowodzik. Ustalasz jaki ktoś jest rozmawiając z nim. Sorry, jeśli poznając się z różnymi ludźmi ściemniałam wiek o 6 lat i nikt nie miał cienia wątpliwości co do tego, to chyba jednak świadczy o pewnej wyższej dojrzałości ;] Jasne, że wiek 15-20 wiele zmienia, a ukształtowaniu osobowości najlepiej służy znajomość z kimś, kto już
  • Odpowiedz