@steemm: Myślę, że nie byłoby problemu i tych niepotrzebnych rozterek gdyby tylko w opisie było jasno napisane, że jest to wynurzający się rekin, tuż przed przerwaniem napięcia powierzchniowego wody.
@crazy_drummero: @blackvanilla: dziękuję za odpowiedź, dobrze mi się wydawało iż jest to wynurzający się rekin, tuz przed przerwaniem napięcia powierzchniowego wody.
@crazy_drummero: Przepraszam, mógłby mi ktoś potwierdzić, czy to wynurzający się rekin, tuz przed przerwaniem napięcia powierzchniowego wody, bo nie jestem pewien.
@steemm: gdyby to nie byl wynurzający się rekin, tuz przed przerwaniem napięcia powierzchniowego wody, to nie pisalbym ze jest wynurzający się rekin, tuz przed przerwaniem napięcia powierzchniowego wody
@crazy_drummero: Widziałem kiedyś wynurzającego się rekina, tuż przed przerwaniem napięcia powierzchniowego wody i wyglądał prawie identycznie jak ten oto wynurzający się rekin, tuż przed przerwaniem napięcia powierzchniowego wody.
Borze,jakie to będzie piękne.Niedługo internet zaleje fala filmików i zdjęć wygenerowanych przez #ai a te wszystkie prawdziwe #dupeczki pójdą na bezrobocie
@crazy_drummero: Fajny wynurzający sie rekin, tuż przed przerwaniem napięcia powierzchniowego wody