Aktywne Wpisy
Julka z biura na jednym zakładzie się zesrała do mnie i na mnie doniosła że jestem niemiły. Szedłem sobie wczoraj spokojnie przez hale po coś do magazynku gdzie trzymamy materiały. Nagle widzę że julka prowadzi dwóch jakiś typków do bramy. Wracam z tej kanciapy, i widzę że ci się głowią czemu im brama nie działa, podchodzę do nich, a jakieś oskarki z vifonem na głowie( młode chłopaki) sprawdzają z julką wszystkie piloty
sunu459 +62
Mam taką nienawiść do ruskich że gdyby ode mnie to zależało to ten kraj byłby już dawno radioaktywną pustynią #ukraina
Na #krym giną ludzie - UE mówi o sankcjach wobec Rosji
Aneksja Krymu - UE mówi o sankcjach wobec Rosji
Separatyści biorą zakładników - UE mówi o sankcjach wobec Rosji
Separatyści zestrzelają samolot, który w ogóle nie ma nic wspólnego z konfliktem i ginie 300 niewinnych osób - UE mówi o sankcjach wobec Rosji
Jak można brać #ue na poważnie? Powoli się to robi śmieszne co zachód #!$%@?...
#wojna #takaprawda #fucklogic
Taktyka o ktorej mowisz juz zawodzila (np z hitlerem)
Myślę że razem wszystkie kraje Europejskie które pierdzielą o sankcjach + USA powinne zjednoczyć swoje wojska i obstawić Ukrainę czy też gdzieś w pobliżu się ustawić. Rosja na pewno nie będzie miała wiecej sprzętu jak UE+USA i Putin jak to zobaczy, to się trochę wystraszy.
Taktyka o ktorej mowisz juz zawodzila (np z hitlerem)
@maniac777: wszystko fajnie, ale czy to nie oznacza konfliktu nuklearnego?
Potrzeba silniejszej władz w Brukseli bez tego UE mało znaczy, a bez UE nie znaczymy nic.