Wpis z mikrobloga

@lennox_ @david_hasselhoff: @denwood: nawet nie musi być jakoś mega oficjalnie, chociaż fajnie byłoby zebrać dużo ludzi to nie rezygnujmy gdyby okazalo się, że zostanie garstka. Nie jestem długo w Londynie, ale gdyby utrzymała sie pogoda to od siebie proponuję Alexandra Park żeby pogadać przy piwku i delektować się panoramą Londynu. Zresztą może macie jakieś ambitniejsze pomysły to piszcie ;-)
źródło: comment_ohY0yADMg1HbzxaxwDsONWM0GQ2P2IKp.jpg
@riptide: Ja mieszkam w Cambridge i muszę być pewien na 105% że będzie spotkanie bo muszę do was jechać conajmniej 50 minut. Jeśli mogę mieć sugestie to prosiłbym o wyznaczenie miejsca gdzieś w północnym Londynie tak bym nie musiał przedzierać się w korku przez rzekę.
Chętnie się zjawię, tylko proszę zorganizujcie to w miarę centralnie (1-2, max 3 strefa), a nie na obrzeżach miasta :)
@MajkelEm: @denwood: @david_hasselhoff: Co do terminu to na razie, glównie chodzilo mi o zebranie nas i wsparcie tagu #londonparty, możemy poczekać i rozreklamować to bardziej żeby było więcej obserwujących. Jak kojarzycie mirków z Londynu to dawać ich tu xD

Jeżeli ktoś wpadł w monotonie pracy, chce się wyluzować albo się nakręcił to można się spotkać nawet w tym tygodniu żeby samemu nie siedzieć.

@bluehead: Jeżeli ustalimy termin
@riptide:

no na cebule upadli chyba xD jak chcemy więcej osob, to kazdemu jednaką odległość wymierzmy. Jakby tych linii nie łączyć to ósma żona Nostradamusa w piatym wersie Bogurodzicy nawinęła, że krańce przetną się w ..centrum. To też wpasowałoby się mikrusom z obrzeży i zza obrzeży - mogliby sobie o każdej porze wrócić do siebie. Z takim #northoltparty xD to zarówno powrót i jak i dotarcie to extra wysiłek, który może
@denwood: pewnie z południa jesteś xD Rzucilem ten pomysł Alexandra Park oczekując na inne. Zgadzam sie z tym, że centrum na takie oficjalne #wykopparty to najbardziej rozsądne wyjście. Pewnie wszystko razem ustalimy, żeby każdemu pasowało. Druga połowa sierpnia to dobra opcja na ostre party xD Ale jeśli ma ktoś ochotę napić się piwa bądź kilku na północy, w jakiś bliższy weekend to zapraszam @rax94 @mamut_ok @pwone @501st @elmyn @asique @david_hasselhoff @
@riptide: nie chce mi się o tej porze czytać poprzednich wpisów, masz na myśli północ Londynu czy UK? jak to pierwsze, to o ile to będzie sobota, to raczej mogę podjechać.