Wpis z mikrobloga

@yakuz: Nie no jestem otwarty na sprawy maca, ale jak porównywałem zawartość dwóch lapków (tylko z wyższej półki cenowej, bo za 9000) to mac wypadał słabo w benchmarkach.
@h3lloya: uważam, że nie warto dawać tyle za lapka. Czy to MSI czy to Apple. Ogólnie nie podoba mi się koncepcja gamingowego laptopa,jest to połączenie wad laptopa i drogiego komputera.

No chyba, że ktoś potrzebuje "mobilnej stacji roboczej", ale to inna marka i inny przedział cenowy.

Nie zastanawiałeś się nad PC+lapek?
@mustek36: Mam pc. Cena nie bardzo gra rolę. Chodziło mi raczej o to czy wart jest swojej ceny, bo na necie za dużo opinii nie znalazłem. Ale dzięki za opinię, bo w sumie podzielam Twoje zdanie :)
@h3lloya: bedziesz gral w gry na tym czyms? Przeciez to wazy prawie 4kg, a na baterii wytrzyma 3h z wylaczonym wszystkim co sie da, do tego po roku straci 50% swojej wartosci. Jak dysponujesz takim budzetem i nie masz zamiaru grac w gry, to kup sobie MBP z Retina. Raz, ze ekran wciska w fotel, dwa praca na baterii 8-10h z wlaczonym wifi, a trzy po dwoch latach odsprzedaz go za