Aktywne Wpisy
Wrrronika +16
Napisz komentarz a odpowiem Ci pasywno-agresywnym komplementem
#zabawa #gra #bawsiezwykopem #poniedzialek
#zabawa #gra #bawsiezwykopem #poniedzialek
oskar_oskarewicz +53
Kilka dni temu normictwo spruło się do mnie, bo powiedziałem, że subskrybowanie #netflix jest dla mnie bez sensu.
Dalej podtrzymuję swoje zdanie i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie, żeby płacić tej korporacji za produkowanie takich głupot jak np. film o czarnej kleopatrze xdd.
#bekazlewactwa
Dalej podtrzymuję swoje zdanie i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie, żeby płacić tej korporacji za produkowanie takich głupot jak np. film o czarnej kleopatrze xdd.
#bekazlewactwa
http://allegro.pl/laptop-lenovo-g500s-slim-i5-1tb-gt720-2g-win8-gry-i4402361711.html
#kupujzwykopem #allegro #laptop
Poza tym chyba spoko.
@DobryMotyw: niestety też się boje o swoje zawiasy (y580) prawie rok mam i codziennie i w pracy i w domu, ale trzymaja sie poki co dzielnie. oby nic im sie nie stało ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ale z drugiej strony thinkpady wydajnosciowo za takie ceny
Lepszym wyborem będzie Lenovo z510 w opcji z i3-4000M, sshd 1tb+8gb, 4gb RAM i geforcem gt740M - bez systemu zaczynają się od 1900zł.
Jeśli nie lubisz konfiguracji intel+nvidia to w tej cenie zostaje tylko HP 455 na A10+HD8750M (karta porównywalna do tej z lenovo jednak procesor słabszy per rdzeń).
@hpiotrekh: tak se kontynuowałem #!$%@? głupot :p
albo inaczej, mowilem jezykiem 'specow komputerowych'