Aktywne Wpisy
KaiserBrotchen +500
Mirkwood +8
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Nakładam sobie dzisiaj żarcie i gadam pod nosem "mjenso, mjenso najlepsze" - czasem mam takie głupie fazy. Wymyśliłem koncept hymnu pochwalnego na cześć mięsa i pytam mamę:
- Mameusz, jak nazywa się ten wiersz Mickiewicza, który zaczyna się od słów "Wpłynąłem na mięsnego przestwór oceanu"? To chyba nie jest "Oda do mięsa", bo to było to z "Bez serc, bez mięsa, to szkieletów ludy".
Mame chwilę się zastanawia i odpowiada:
- Chyba
#heheszki #coolstory #truestory
Komentarz usunięty przez autora
A mame nieźle zaśmieszkowała. Może założy konto na mirko ? :>
@Elephant-gtx500: Jak dla mnie to humor bardzo inteligentny
A nie wiem do jakiego wy chodziliście gimnazjum, że każdy debil cytował Stepy Akermańskie
@Elephant-gtx500: Debil to debil, bez znaczenia czy pisze jak debil czy nie. A @heheszkant i jego mamełe to po mojemu ogarnięci ludzie, nieważne jak piszą.
Nawet mnie nie dziwi, że nie odpowiedziałeś na moje pytanie, kłócimy się o dwie różne rzeczy, usuń konto