Wpis z mikrobloga

Mirasy z pod tagu #motoryzacja zakładając, że chciałbym niedługo sprzedać swoją #alfaromeo 147 z 2003 (prawie)full opcja brak tylko navi, mechanicznie wszystko ok,a rysy i zadrapania występują tu i ówdzie bo swoje lata ma...

Za czym warto się teraz rozejrzeć w podobnej osiągalnej cenie na otomoto/allegro etc. (ze szczególnym uwzględnieniem aut większych) ? Jakieś propozycje aut ciekawszych od passata b5 1.9 TDI w kombi ?

• 4
@maci3nty: to nie sprzedawaj. Zawsze jest tak, że na sprzedaży tracisz. Dokładałeś w auto, nie psuje się, jeździ to zostaw. Ja swoje sprzedałem i kupiłem inne w podobnej cenie i teraz więcej stoi w garażu z podniesioną maską niż jeździ. A poprzednie doinwestowane itp. tylko, że kupcy nie patrzą na stan samochodu a na jego błyszczący lakier i przebieg.
@maci3nty: @fstab: moja 147 z 2002 zaraz po kupnie domagała się niestety nowego sprzęgła, wahaczy i paru innych pierdół. Teraz po 'remontach' jeździ jak złoto, tfu tfu oby się nie zepsuło nic, bo jestem na wakacjach, tfu tfu. Wydaje mi się, że jak nie masz ciśnienia na zmianę samochodu to się nie opłaci, tak jak mówi @fstab
@fstab: @Veuch: może macie rację...ale z drugiej strony - co zapomniałem dodać - to jest 1.6 i o ile w mieście nie ma problemu, to na autostradzie, żeby jechać z prędkością przelotową dłużej niż 100km zastanawiam się nad kupnem stoperów do uszu
@maci3nty: :D jezdze autostrada jakies 80km no i trzeba się było przyzwyczaić do glosniejszej jazdy, do tego coś mi swiszczy w lewych drzwiach :P ale i tak mi się super jeździ :3