Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +52
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +708
Przypominam o dzisiejszym #lodznapiwo. Odbywa się ono o godz. 19:00 w klubie Szafa. Rezerwacja na nazwisko Katastrofa. Zapraszamy również mirków, którzy są w Łodzi tylko przejazdem!
Pogoda nie jest zbyt sprzyjająca, ale wierzymy, że tak, jak ostatnio będzie nas więcej, niż 10 osób, może nawet więcej niż tydzień temu:) Wierzę też, że przy tak szrokim zainteresowaniu uda nam się rozkręcić nasze spotkania i poznać się lepiej.
Wołam ludzi, którzy wpadną lub może wpadną, lub których naciągam, żeby przyszli
@gresiu12: @ReY1990: @blondeblossom: @npsr: @pacho: @carl1910: @Kwilos: @2ndLaw: @ArturVonFornal: @Gacrux @kopek @nnatalia0 @Dawwido @czlapka @maqs7 @Ryjuss @AToPeszek @mirkobiniu @Estilio @kiszczak @Xizor @epi @Mhrok
Komentarz usunięty przez autora
@gresiu12: @ReY1990: @blondeblossom: @npsr: @pacho: @carl1910: @Kwilos: @2ndLaw: @ArturVonFornal: @Gacrux @kopek @nnatalia0 @Dawwido @czlapka @maqs7 @Ryjuss @AToPeszek @mirkobiniu @Estilio @kiszczak @Xizor @epi @Mhrok
Jak nie będzie miejsca to najwyżej wszyscy pójdziemy jak już się zbierzemy a poza tym ze dwa stoliki na pewno się o tej porze znajdą :)
Z resztą teraz nie można już zarezerować?